Akbank’tan Büyük Fırsat! Konut Kredisi Faiz Oranlarında Büyük İndirim! Akbank ile Ev Sahibi Olmak Çok Kolay!

Akbank’tan Büyük Fırsat! Konut Kredisi Faiz Oranlarında Büyük İndirim! Akbank ile Ev Sahibi Olmak Çok Kolay!

Akbank Konut Kredisi ile birlikte uygun koşullarda kredi çekerek ev sahibi olmak mümkündür. Ev sahibi olmak isteyen kişiler konut kredisi için Akbank’a başvuru yapabilir.

Kişiler bazı durumlarda konut sahibi olmak için gerekli toplu nakit parayı temin edememektedir. Her konut alım satım işleminde de mutlaka ve mutlaka toplu miktarda nakit para bulunmalıdır. Bu noktada devreye giren Akbank, uygun faiz oranları ve kişiye özel belirlenen geri ödeme planları ile birlikte konut kredisi hizmeti vermektedir. Bu hizmet sayesinde kişiler hayallerindeki evi satın alabilirler. Ev satın almak ihtiyacın yanı sıra günümüzde de oldukça başarılı bir yatırım türüdür. Bu yatırım türü ile birlikte kişiler geleceklerini sağlama alabilirler.

Akbank Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank tarafından verilen son derece avantajlı olan konut kredisi imkanlarından faydalanmak isteyen kişilerin, her şeyden önce detaylı bir araştırma yapması gereklidir. Bu araştırmanın ardından da kredinin koşulları ve kredi alacak kişilerin karşılaması gereken, banka tarafından belirlenen şartlar öğrenilmelidir. Akbank Konut Kredisi almak isteyen kişilerin karşılaması gereken şartlar şunlardır:

  • 18 yaşından büyük olmak
  • Yüksek kredi notuna sahip olmak
  • Gelir belgesine sahip olmak
  • Kişi evli ise, eş rızasının olduğuna dair imzalı belge
  • Satın alınacak olan konutun tapuda mesken statüsünde yer alması

Belirtilen şartları sağlayan herkes, bankaya giderek gerekli belgeleri götürmeli ve kredi başvurusu yapmalıdır. Banka tarafından istenilen belgeler şunlardır:

  • Nüfus cüzdanı
  • İkametgah belgesi
  • Gelir belgesi
  • Tapu fotokopisi

Belirtilen belgelerin eksiksiz şekilde götürülmesinin ardından kredi başvurusu kolaylık ile yapılabilir. Bu başvurunun yapılmasının ardından kısa bir inceleme süreci sonucunda başvurular sonuçlanır. Olumlu sonuçlanan başvuruların ardından kişiler anında kredilerini kullanabilirler.

Akbank Konut Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

akbank.jpg

Akbank konut kredisi faiz oranı %1,96’dır.

Akbank En Fazla Ne Kadar Konut Kredisi Veriyor?

Akbank en fazla satın alınacak konutun ekspertiz değerinin %80’ine eşit miktarda kredi vermektedir.

Akbank Konut Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Akbank konut kredisi en uzun vade oranı 120 aydır.