Akbank Web Kredisi Hizmetini Duyurdu: Tek Tıkla 50 Bin TL Hesabınızda!

Akbank Web Kredisi Hizmetini Duyurdu: Tek Tıkla 50 Bin TL Hesabınızda!

Ekonomik şartlar çerçevesinde pahalılaşan gündelik hayat şartlarına karşın yeni bir duyuruyu yayınlayan Akbank, web kredi hizmeti aracılığı ile 100 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını karşılayacağını bildirdi. İşte Akbank’ın web kredi hizmeti...

Yeni dönemde artan masraflara karşın vatandaşların yanında olduğunu ilan eden Akbank, ilgili duyurusunu geliştirmiş olduğu web kredi hizmeti aracılığı ile destekledi. Banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank Web Kredi Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen bankalarından birisi olarak hizmet veren Akbank, yeni dönemde giderek artan masraflara karşın nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlara, web kredi hizmeti aracılığı ile destek olacağını bildirdi. Banka, ilgili kredi hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan web kredi hizmetinin üst limiti 100 bin TL olarak belirlendi. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,92 olarak bildirdi. Ayrıca banka söz konusu hizmeti karşılığında sigorta yapılacağını da açıkladı.

Akbank Web Kredi Kampanyası Örnek Hesaplama Tablosu

akbank.jpg

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 100 bin TL limitli kredi kampanyasına başvuru yapmadan önce bankanın örnek hesaplama tablosuna erişim sağlamak isteyen vatandaşlar için ilgili tablo yayınlandı. Buna göre 36 ay vade ve yüzde 1,92 faiz oranı karşılığında 50 bin TL tutarında nakit çekimi yapmak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 2.058,68 TL olarak hesaplandı.

Akbank Web Kredi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş 100 bin TL limitli web kredi kampanyasından faydalanarak gündelik ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşların, öncelikle Akbank’ın internet bankacılığı sistemine giriş yapmaları gerekmektedir. Hali hazırda Akbank’lı olan vatandaşların mevcut numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yapmaları, Akbank’lı olmayan vatandaşların ise Akbank üyeliklerini tamamlamaları gerekmektedir.

Akbank internet bankacılığı sistemine giriş yapan vatandaşlar, açılan ekranda yer alan Web Kredi sekmesine tıklamalı ve istenen bilgileri eksik, tam bir şekilde doldurmaları gerekmektedir. Bilgilerin doldurulmasından sonra iletilen başvurular, Akbank tarafından değerlendirmeye alınmaktadır.