Akbank Resmen Duyurdu: Günlük 71 TL Ödeyerek Belgesiz, Kefilsiz 50 Bin TL'lik İhtiyaç Kredisi Hizmeti Alacaksınız!

Akbank Resmen Duyurdu: Günlük 71 TL Ödeyerek Belgesiz, Kefilsiz 50 Bin TL'lik İhtiyaç Kredisi Hizmeti Alacaksınız!

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından olan Akbank, yeni dönemde nakde sıkışan vatandaşlara 3 ay ödeme ertelemeli, belgesiz, kefilsiz ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. İşte bankanın kredi hizmetine ilişkin ayrıntılar…

Aralık ayından bu zamana kadar çeşitli faktörler çerçevesinde yukarı yönlü hareketler sergilemeye devam eden ekonomi piyasaları, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Yapılan zamlar ve Türk Lirası’nın döviz kurları karşısında kaybetmiş olduğu değer karşısında alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlar, bir çıkmazın içerisine saplandı.

Vatandaşların içerisinde bulundukları nakit çıkmazı problemleri, Akbank tarafından geliştirilen yeni kredi kampanyası ile yanıt buldu. Banka, resmi internet sitesi aracılığında paylaşmış olduğu duyuru aracılığı ile ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine, 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını bildirdi. Ayrıca banka aynı duyurusunda, söz konusu kredi hizmeti için herhangi bir belgeye veya kefile ihtiyaç olmadığını da vurguladı.

Akbank 3 Ay Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

Akbank 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntılarını paylaştı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu hizmetin üst limiti 100 bin TL, ortalama faiz oranı yüzde 2,11 ve azami vade sayısı 36 ay olarak bildirildi.

Akbank 3 Ay Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Hizmetinin Örnek Hesaplama Tablosu

akbank.jpg

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 3 ay ödeme ertelemeli, 100 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Banka yüzde 2,11 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında çekilecek olan 50 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarını, 2.137,06 TL olarak hesapladı.

Akbank 3 Ay Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Hizmetine Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 3 ay ödeme ertelemeli, 100 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmetine bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya bankanı telefon bankacılığı aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Başvurusu olumlu sonuçlanmış olan vatandaşlar, aynı dijital kanallar aracılığı ile nakit çekim yapabilmektelerdir.