Akbank Resmen Duyurdu: Düzenli Maaş Alanlara, Karşılıksız Bin 500 TL Ödenecek!

Akbank Resmen Duyurdu: Düzenli Maaş Alanlara, Karşılıksız Bin 500 TL Ödenecek!

Yeni dönemde de avantajlı kampanyalar düzenlemeye devam eden Akbank, karşılıksız ödeme yapacağı kampanyasını resmen duyurdu. İşte Akbank’ın hediye para dağıttığı yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının yukarı yönlü hareketler sergilemeye devam etmesi, enflasyonun giderek artması ve diğer faktörlerin devreye girmesi, gündelik hayat şartlarının iyiden iyiye zorlaşmasına sebep oldu. Her yeni güne farklı sektörlerden, bazen de aynı sektörden gelen zam haberleri ile başlayan sabit gelirli vatandaşlar, temel ihtiyaçlarını dahi gerektiği ölçüde karşılayamamaya başladılar.

Her kesimden vatandaşı derinden etkileyen zorlu ekonomik şartlar karşısında eli kolu bağlı kalmayı tercih etmeyen Akbank hem kendi yararına hem de vatandaşların yararına yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında müşterisi sayısını arttırmayı hedefleyen banka, bu doğrultuda da yeni müşterilerine karşılıksız ödeme yapılacağının garantisini verdi.

Akbank’tan Yeni Müşterilerine Hediye Para Kampanyası!

Düzenlediği hemen hemen her kampanya ile vatandaşların dikkatini çekmeyi başaran Akbank, yeni dönemde de hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Emekli promosyonu, ihtiyaç kredisi, Axess kampanyaları ve daha pek çok kampanyaya imza atan banka, zorlu ekonomik şartlara karşı direnmeye çalışan vatandaşlar için karşılıksız ödeme yapacağını duyurduğu yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Akbank yeni kampanyasını “Kazanan Akbanklı” ismi ile kamuoyuna duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre maaş hesabı veya her ay düzenli para akışının olduğu herhangi bir hesabını bankaya taşıyan yeni müşterilere, farklı tutarlarda hediye para ödemesinin yapılacağı bildirildi. Söz konusu ödeme tutarları ise şu şekilde belirlendi:

  • 12 ay boyunca her ay 3-4 bin TL’lik para girişi sözüne: 900 TL
  • 12 ay boyunca her ay 4-5 bin TL’lik para girişi sözüne: 1200 TL
  • 12 ay boyunca 5 bin TL ve üzeri tutarlarda para girişi sözüne: 1500 TL

Akbank’ın Kazanan Akbanklı Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

akbank.jpg

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 1500 TL üst limitli Kazanan Akbanklı kampanyasına 18- 26 yaş aralığında olan ve son 6 ay içerisinde bankanın ürünlerini kullanmayan yeni müşteriler katılabilmektedir.

Kazanan Akbanklı Kampanyası Başvurusu

Kazanan Akbanklı kampanyasına, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılmaktadır.