Akbank- Pegasus iş birliği duyuruldu! Uçak biletleri 200 TL indirimli! Son tarih 15 Kasım 2022!

Akbank- Pegasus iş birliği duyuruldu! Uçak biletleri 200 TL indirimli! Son tarih 15 Kasım 2022!

Ülkemizin önemli bankalarından olan Akbank, artan uçak bileti fiyatlarına karşı müşterilerinin yanlarında yer alarak Pegasus iş birliğinde bir indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte ayrıntılar…

Piyasada gözlenen olumsuz ekonomik göstergelerden etkilenerek tarihi seviyelere ulaşan hizmet ve hizmeti ürünü zamları, vatandaşların bütçeleri üzerine karabasan gibi çöktü. Gıdadan otomotive, ulaşımdan tekstile birçok alanda kaydedilen yüksek fiyatlar, sabit maaşlı vatandaşların ay sonlarını getirememelerine sebep oldu. Bu ekonomik zorluklar içerisinde yüksek fiyatlar ile duyurulan kalemlerden birisi de uçak biletleri oldu.

Uçak ile seyahat etmeyi planlayan ancak yüksek bilet fiyatlarından sonra bu planlarını ertelemek durumunda kalan vatandaşlar hayal kırıklıkları yaşarken işi, eğitimi veya diğer sebeplerinden ötürü mecburen seyahat etmek zorunda kalan vatandaşlar büyük bir maliyetin altına girdi. Bu durum karşısında eli kolu bağlı olan vatandaşlar için yeni bir kampanya düzenleyerek hiç değilse ileri tarihli yolculukların daha avantajlı yapılmasını sağlamak isteyen Akbank, Pegasus ile yaptığı iş birliğini resmen duyurdu.

Bankacılık sektörünün ileri gelen isimlerinden olan Akbank, kendi sektörünün önemli isimlerinden olan Pegasus ile yeni bir iş birliği yaptığını bildirdi. Bu iş birliği kapsamında hem ticari hem de bireysel statülü müşterilerine uygun fiyatlı bilet garantisi veren Akbank, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

AKBANK’TAN UÇAK BİLETİ İNDİRİMİ DUYURUSU!

akbank-pegasus-is-birligi-duyuruldu-ucak-biletleri-200-tl-indirimli-son-tarih-15-kasim-2022-2.jpg

Tüketicileri yakından ilgilendiren hemen hemen her kategori altında avantajlı kampanyalar geliştiren Akbank, yeni dönemde üst seviyelere ulaşan uçak bileti fiyatlarına karşı da tüketicilerin yanlarında yer aldı. Bu kapsamda Pegasus ile iş birliği yapan banka, 15 Kasım tarihine kadar geçerli olan yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Resmi internet sitesi üzerinden indirim kampanyasını duyuran Akbank, Pegasus’un internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden Axess veya Wings kredi kartları ile tek seferde yapılacak olan 2 bin TL ve üzeri tutarları uçak bileti harcamalarına, 200 TL’lik indirim tanımlanacağını bildirdi.

AKBANK İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ KAMPANYASININ AYRINTILARI

28 Ekim 2023 tarihine kadar satın alınacak olan uçak biletleri için geçerli olan 200 TL’lik indirim kampanyasına Juzdan, flypgs ve Pegasus Mobil uygulamaları üzerinden katılım sağlanabilmektedir.