Akbank, Para Kazanmak İsteyen Vatandaşların Yüzlerini Güldürdü! Uygulamayı İndiren Asgari Ücretlilere 1200 TL Ödenecek!

Akbank, Para Kazanmak İsteyen Vatandaşların Yüzlerini Güldürdü! Uygulamayı İndiren Asgari Ücretlilere 1200 TL Ödenecek!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan Akbank, darda olan ve karşılıksız bir şekilde para kazanmanın yollarını arayan vatandaşlara müjdesini verdi. Banka, yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. İşte Akbank’ın karşılıksız para kazandıran...

2021 yılının son aylarından bu zamana kadar çeşitli faktörler çerçevesinde giderek daha da pahalılaşan gündelik hayat şartları, her kesimden vatandaşın bütçelerini direkt olarak etkiledi. Özellikle asgari ücret karşılığında istihdam edilmiş olan sabit gelirli vatandaşların bütçelerini sıfırlayan ürün ve hizmet zamları, vatandaşların ay sonunu getirebilmeleri adına alternatif yöntemler aramalarına sebep oldu.

Bir süredir ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerden ötürü geçinmekte zorlanan ve buna karşılık nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlara, Akbank’tan yeni bir haber geldi. Sayısız kampanyası ile hem müşterilerine hem de potansiyel müşterilerine destek olan banka, hediye para dağıtacağı yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Akbank’tan Hediye Para Kazandıran Kampanya!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından biri olan ve hem finansman hizmetlerinde hem de diğer kampanyalarında vatandaşın lehine kararlar almaya çalışan Akbank, yeni dönemde dara düşen potansiyel müşterileri için eşsiz bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni kampanyasının ayrıntılarını resmi internet sayfasından paylaştı.

Akbank tarafından duyurulmuş olan hediye para kazanımlı yeni kampanyaya göre maaş hesabını ya da aylık düzenli gelirini banka bünyesine taşıyan her yeni müşteriye, hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank’ın Kazandıran Yeni Kampanyasının Ayrıntıları

akbank.jpg

Akbank tarafından geliştirilmiş olan ve “Kazanan Akbanklı” ismi ile hizmete açılan yeni kampanyanın, 12 aylık düzenli gelir sözü karşılığında geçerli olduğu bildirildi. Banka aylık girdinin 3- 4 bin TL aralığında olacağının taahhüdünü verenlere 900 TL, aylık girdinin 4- 5 bin aralığında olacağının taahhüdünü verenlere 1.200 TL ve aylık girdinin 5 bin TL ve üzeri tutarlarda olacağının taahhüdünü verenlere 1.500 TL’lik chip para hediyesi vereceğini açıkladı.

Akbank’ın Yeni Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Kazanan Akbanklı kampanyası kapsamında hediye chip para kazanmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulamasını indirmeleri ve yeni bir vadesiz hesap açmaları gerekmektedir. Düzenli gelirin veya maaşın hesaba yatacağının taahhüt edilmesinden sonra ilgili kampanyaya aynı ekran üzerinden katılım sağlamak mümkündür.