Akbank Müşterilerinin Dikkatine: Banka Şubesine Gelene 1000 TL Ödeme Yapılacak!

Akbank Müşterilerinin Dikkatine: Banka Şubesine Gelene 1000 TL Ödeme Yapılacak!

Dönemsel kampanyalar geliştirmeye devam eden Akbank, zorlu ekonomik şartların içerisinde bulunduğumuz şu günlerde vatandaşlara karşılıksız ek ödeme yapacağı yeni kampanyasını duyurdu. İşte Akbank tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanyanın ayrıntıları…

Bir süredir ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin FED faiz kararından sonra giderek hızlanması, gündelik hayatın ekonomik anlamda giderek daha da zorlaşmasına sebep oldu. Bu esnada hem geçinmeye hem de ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan vatandaşlar, bu gayretlerini nakit desteği almadan yerine getirememeye başladılar.

Vatandaşların bulundukları zorlu ekonomik girdaba karşın yeni kampanyalar geliştiren bankalar, çeşitli faktörler çerçevesinde ek ödemeler yapmaya devam ediyorlar. Bu kapsamda yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyuran Akbank, ilgili hizmeti kapsamında müşterilerine 1000 TL’ye kadar ek ödeme yapılacağını duyurdu.

Akbank’tan Kazandıran Kampanya!

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Akbank, yeni dönemde geliştirmiş olduğu avantajlı kredi hizmetleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kredi hizmetlerinden sonra yeni kampanyalar da geliştirmeye devam eden banka, bu kapsamda mevcut müşterilerin para puan hediyesinin verileceğini duyurdu.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanyanın içeriğine göre bir yakınını bankanın verdiği davet kodu aracılığı ile Akbank’lı yapan müşterilere 250 TL, toplamda 1000 TL tutarında para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank’ın Kazandıran Yakın Kampanyasının Ayrıntıları

akbank.jpg

Akbank tarafından geliştirilmiş olan yakın kampanyasının yalnızca mevcut müşteriler için geçerli olduğu bildirildi. Banka, söz konusu kampanyası kapsamında en fazla 4 yakına kadar para puan hediyesinin verileceğini belirtti. Akbank tarafından yapılan ek açıklamaya göre ilgili yakın kampanyasından 70 yaş altı müşterilerin yararlanabilecekleri duyuruldu.

Akbank’ın Kazandıran Yakın Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 1000 TL para puan kazanımlı yeni kampanyasına, Akbank Mobil’de yer alan davet kodu aracılığı ile katılım sağlanmaktadır. Mevcut müşteri, banka bünyesine dahil etmek istediği yakını ile davet kodunu paylaşmakta ve potansiyel müşteri ilgili davet kodu aracılığı ile mobil uygulamaya giriş yaparak banka üyeliğini tamamlamaktadır. Davet kodu ile tamamlanan 4 üyelik, mevcut müşterinin para puan hediyesi kazanmasını sağlamaktadır.