Akbank KOBİ Kredisi’nde Büyük Fırsat! Düşük Faiz Oranları ile KOBİ Kredisi Akbank’ta!

Akbank KOBİ Kredisi’nde Büyük Fırsat! Düşük Faiz Oranları ile KOBİ Kredisi Akbank’ta!

Akbank tarafından yapılan açıklama ile KOBİ kredisi faiz oranları ve geri ödeme koşulları iyileştirildi. Bu sayede kişiler daha uygun koşullarda bu krediyi alabilirler.

Akbank tarafından KOBİ kredisi faiz oranları oldukça düşük seviyelere indirilmiştir. Bu sayede KOBİ’ler kolaylık ile ihtiyaç duydukları parayı alarak kendi işlerinde kullanabilirler. Kullanılan bu para ile birlikte işler büyütülebilir.

KOBİ’ler genel olarak işlerini büyütmek ve daha fazla para kazanmak amacı ile sermayeye ihtiyaç duyarlar. Fakat güncel ekonomik durumda bu sermayeyi bulmak oldukça zordur. Bu nedenle de işlerini büyütemeyen KOBİ sayısı oldukça fazladır. Tam da bu noktada devreye giren Akbank, KOBİ’lere istedikleri koşullarda istedikleri kadar parayı KOBİ kredisi adı altında vermekte ve kişilerin işlerini geliştirmesine yardımcı olmaktadır.

Akbank KOBİ Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank KOBİ kredisi ile birlikte kişiler işlerini büyütmek için gerekli olan nakit para desteğini sağlayabilirler. Bu kredi alınmadan önce kredi koşulları ve detayları etraflıca araştırılmalı ve kredinin tüm koşulları öğrenilmelidir. Ardından da karar verilmeli ve kişilerin verdikleri karar doğrultusunda başvuru yapması gereklidir. Akbank KOBİ kredisi başvurusu yapacak kişilerin öncelikle banka tarafından belirlenen şartları araştırması önerilir. Bu şartların karşılanması ile kredi başvurusunda bulunulabilir. Bu şartlar şunlardır:

  • 18 yaşından büyük olmak
  • Beyan edilebilir bir gelire sahip olmak
  • Kişinin kredi notunun banka tarafından istenilen seviyede olması gereklidir

Belirtilen şartları sağlayan herkes kolaylık ile KOBİ kredisi için başvuruda bulunabilir. Bu başvuruların son derece dikkatli şekilde yapılması gereklidir. Ayrıca banka tarafından başvuru işlemleri için bazı evraklar istenmektedir. Bu evraklar şunlardır:

  • Nüfus cüzdanı
  • Kurumun Vergi Levhası ya da Ticaret Sicil Gazetesi’nde yer alan kuruluş ilanının fotokopisi
  • Kişi ücretli çalışan ise, kişiye ait maaş tablosu
  • Kişi emekli maaşı alıyor ise kişiye ait hesap cüzdanı
  • İkametgah belgesi

Akbank KOBİ Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

akbank.jpg

Akbank KOBİ kredisi faiz oranları güncel olarak %1,19’dur.

Akbank En Fazla Ne Kadar KOBİ Kredisi Veriyor?

Akbank tarafından en fazla 50.000 TL değerinde KOBİ kredisi verilmektedir.

Akbank KOBİ Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Akbank KOBİ kredisi en uzun vade oranı 36 ay vadeli olacak şekilde belirlenmiştir.