Akbank faizleri sıfırlandı! 10 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçları, masrafsız karşılanacak! Son tarih 30 Kasım!

Akbank faizleri sıfırlandı! 10 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçları, masrafsız karşılanacak! Son tarih 30 Kasım!

Artan nakit ihtiyaçlarına karşı yeni bir kampanya geliştiren Akbank, 30 Kasım tarihine kadar faizleri sıfırladığını duyurdu. İşte Akbank’ın güncel nakit kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Altın piyasasında ve döviz kurlarında gözlenen yukarı yönlü hareketlerden ötürü hemen hemen her sektörde gözlenen maliyet artışı, etiket fiyatlarına da yansıdı. Uzun süredir etkisini daha da arttırarak devam eden bu durum, geçtiğimiz senenin son çeyreğinden bu yana zorlu ekonomik şartlara karşı mücadele vermeye çalışan vatandaşların alım güçlerini nerede ise sıfırladı.

Vatandaşlar düşen alım güçlerinin beraberinde gelmiş olan nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına sıklık ile bankaların ihtiyaç kredisi ürünlerine başvuru yapmaya çalışırlarken olumsuz ekonomik göstergeler faizleri de üst seviyelere çıkardı. Bu durum günden güne vatandaşlarda daha büyük bir hayal kırıklığı ve borç yükü oluştururken beklenen destek haberi Akbank’tan geldi.

Sektörün önde gelen isimlerinden olan ve her sene olduğu gibi bu sene de pek çok farklı kategori altında tüketici lehine kampanyalar geliştiren Akbank, yeni müşterileri için faizleri sıfırladığını duyurdu. Faizlerin sıfır noktasına kadar çekilmiş olduğu yeni nakit desteği kampanyasının ayrıntıları, tüketiciler ile paylaşıldı.

AKBANK’TAN SIFIR FAİZLİ NAKİT DESTEĞİ KAMPANYASI!

akbank-faizleri-sifirlandi-10-bin-tlye-kadar-olan-nakit-ihtiyaclari-masrafsiz-karsilanacak-001.png

Hem finansman hizmetleri hem de hemen hemen her sektöre ilişkin duyurmuş olduğu avantajlı kart kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Akbank, artan nakit ihtiyaçlarına karşı tüketicileri desteklemek ve buna bağlı olarak da müşteri sayısını arttırabilmek amacı ile yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Yeni kampanyası kapsamında potansiyel müşterilerini hedeflediği gözlenen banka, ayrıntıları paylaştı.

Akbank, 30 Kasım tarihine kadar mobilden ilk kez Akbanklı olacak olan tüm müşterilere 10 bin TL üst limitli, sıfır faizli ve azami 6 ay vadeli taksitli nakit avans hizmeti sunacağını bildirdi. Banka, mevcut müşterilerin bu kampanyadan yararlanmayacaklarına dikkat çekti.

AKBANK SIFIR FAİZLİ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASININ AYRINTILARI

30 Kasım tarihine kadar ilk ke Akbanklı olan ve Axess ya da Wings kart başvurusu yapan yeni müşteriler için geçerli olan sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilmek için kart başvurusunun 15 Aralık tarihine kadar onaylanması gerekmektedir. Başvurusu onaylanan tüketiciler, 30 Aralık tarihine kadar avans kampanyasına başvuru yapabileceklerdir.