Akbank Ayağınıza Para Getiriyor: Günlük 54 TL Ödeyerek, Yerinizden Bile Kıpırdamadan 40 Bin TL'nin Sahibi Olacaksınız!

Akbank Ayağınıza Para Getiriyor: Günlük 54 TL Ödeyerek, Yerinizden Bile Kıpırdamadan 40 Bin TL'nin Sahibi Olacaksınız!

Ülkemizin önemli özel bankalarından birisi olarak öne çıkan Akbank, artan nakit ihtiyaçlarına karşın hızlı kredi hizmeti sunacağını açıkladı. İşte Akbank’ın hızlı kredi hizmetine ilişkin haberin ayrıntıları…

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının çeşitli faktörlere bağlı olarak yukarı yönde hareketler sergilemesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına nakit desteği arayışına girmelerine sebep oldu. Bu noktada devreye giren Akbank, 3 ay taksit ertelemeli ihtiyaç kredisinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank Hızlı Kredi Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen bankalarından birisi olan ve düzenlediği avantajlı kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Akbank, yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarına karşın müşterisinin yanında yer aldı. Söz konusu duruşunu hızlı kredi kampanyası ile destekleyen banka, ilgili hizmetine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan hızlı kredi kampanyasının üst limiti 100 bin TL olarak belirlendi. Banka ilgili kampanyası aracılığı ile nakit desteği almak isteyen müşterilerine, 3 ay ödeme erteleme imkânı tanıyacağı da duyurdu. Söz konusu kampanyanın azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 1,92 olarak belirlendi.

Akbank Hızlı Kredi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tablosu

akbank.jpg

Akbank, geliştirmiş olduğu 3 ay ödeme ertelemeli, 100 bin TL üst limitli hızlı kredi kampanyasından faydalanmak isteyen müşterileri için örnek hesaplama tablosunu yayınladı. Buna göre yüzde 1,92 faiz oranı ve 36 ay vade fırsatı karşılığında 40 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 1.646,95 TL olarak hesaplandı. Banka, üst limitli kredi kullanımları için ise örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 100 bin TL
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 1,93
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Aylık taksit tutarı: 5.478,26 TL

Akbank Hızlı Kredi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 100 bin TL üst limitli hızlı kredi kampanyasından faydalanmak isteyen mevcut müşterilerin, Akbank Mobil uygulamasına veya bankanın internet bankacılığı sistemine giriş sağlamaları ve “başvurular” kısmından anında kredi sekmesine onay vermeleri gerekmektedir. Ayrıca 444 25 25 numaralı Akbank Çağrı Merkezi numarasından da kredi başvuru yapmak mümkündür.