Akaryakıt ve Otogaz Harcamalarına Destek: 15 Mayıs'a Kadar 50 TL'lik İndirim Hakkı Tanımlanacak!

Akaryakıt ve Otogaz Harcamalarına Destek: 15 Mayıs'a Kadar 50 TL'lik İndirim Hakkı Tanımlanacak!

Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile artan brent petrol fiyatı, akaryakıt ürünlerinin zamlanmasına sebep oldu. İki özel banka ve bir benzin istasyonu, 15 Mayıs’a kadar yapılan harcamalara, para puan hediyesinin verileceğini bildirdi.

Artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarına karşın vatandaşın zedelenen bütçesine, 3 ayrı destek kampanyası müjdesi geldi. Yapı Kredi Bankası, Total ve Akbank, yeni kampanyalarını açıkladı.

World Akaryakıt Kampanyası 2022

Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarına karşın yeni bir kampanya geliştirmiş olduğunu duyurdu.

Yapı Kredi Bankası’nın World kart sahibi kullanıcıları için geliştirmiş olduğu yeni akaryakıt ve otogaz kampanyasına göre 4 farklı günde 150 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan vatandaşlara, 40 TL tutarında para puan hediyesinin verileceği bildirildi. Banka, 4 harcamanın en az birini QR ile ödeyen vatandaşlara +10 TL daha para puan hediyesinin vereceğini açıkladı.

Total Akaryakıt Kampanyası 2022

total-akaryakit-kampanyasi.jpg

Total de yeni dönemde artan akaryakıt fiyatlarına karşın sürücüler için yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın yalnızca Total Club üyeleri için geçerli olduğunu bildiren Total, 15 Mayıs tarihine kadar ilgili Total kartları ile iki farklı günde 250 TL ve üzeri tutarlarda otogaz ve akaryakıt harcaması yapan müşterilerine, 50 TL tutarında yakıt puan hediyesinin verileceğini bildirdi.

Axess Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen bankalarından birisi olarak hizmet veren Akbank da yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde yükselen akaryakıt ve otogaz fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer aldığını duyurdu. Banka, ilgili kampanyasından yalnızca Axess özellikli ürünlere sahip olan bireysel ve tüzel statülü müşterilerinin yararlanabileceklerini bildirdi.

Axess kullanıcıları için geliştirilmiş olan akaryakıt ve otogaz kampanyasına göre 15 Mayıs tarihine kadar ilgili kartları aracılığı ile farklı günlerde 200 TL ve üzeri tutarlarda 4 kez harcama yapan müşterilere, 40 TL’ye kadar para puan hediyesinin verileceği bildirildi. Banka kayıtlı cep telefonlarından SHELL yazıp 4566’ya gönderen müşterilerin ek olarak 10 TL daha para puan hediyesi alabileceklerini bildirdi.