Akaryakıt alışverişi yapacaklar dikkat! 15 Kasım tarihine kadar Total'de 50 TL hediye!

Akaryakıt alışverişi yapacaklar dikkat! 15 Kasım tarihine kadar Total'de 50 TL hediye!

Giderek artan akaryakıt fiyatlarına karşı yeni bir kampanya geliştirmiş olan Total, tüketicilere 50 TL’lik indirim hakkının tanımlanacağını duyurdu. İşte Total’in yeni yeni kampanyanın ayrıntıları…

Aralık ayının ortasında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ile altın fiyatları, hemen hemen her sektörde yüksek oranlı zamların gözlenmesine sebep oldu. Tüketicilerin geçim derdi içerisine düşmelerine sebep olan zamlardan nasibini alan sektörlerden birisi de akaryakıt sektörü oldu. Ocak ayına girilmesi ile birlikte zamlı fiyatları ile tüketicilere duyurulan akaryakıt fiyatları, ay sonlarını getirme konusunda düşünceli olan araç sahibi tüketicileri, daha büyük bir çıkmazın içerisine doğru sürükledi.

Zamlanan hizmet başlıkları ve hizmet ürünleri sebebi ile darda olan araç sahibi tüketiciler, 24 Şubat tarihinde resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte seneler sonra ciddi oranlarda değer kazanan brent petrolün etkisi ile arka arkaya zamlar alan akaryakıt fiyatları sebebi ile araçlarını park ederek toplu taşıma araçlarına yönelmeye başladı. Ancak gündelik hayat akışı içerisinde ki eğitim/ iş sorumluluklarını yerine getirirken mecburen kendi araçlarını kullanmak zorunda olan tüketiciler, akaryakıt fiyatlarının altında ezilerek bütçelerine destek arayışı içerisine girdiler. Bu noktada devreye giren akaryakıt firması Total, 15 Kasım tarihine kadar geçerli olan yeni akaryakıt kampanyasını müjdeleyerek tüketicilerin yüzlerini bir nebze olsun güldürmeyi başardı.

TOTAL AKARYAKIT KAMPANYASI KASIM 2022

akaryakit-alisverisi-yapacaklar-dikkat-15-kasim-tarihine-kadar-totalde-50-tl-hediye-2.jpg

Akaryakıt sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olarak Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermeye devam eden Total, yeni dönemde çok çeşitli faktörler sebebi ile zamlanan akaryakıt fiyatlarına karşı tüketicilerin yanlarında yer aldı. Müşteri potansiyelini kaybetmek istemeyen firma, bu kapsamda Türkiye İş Bankası ile bir iş birliği yaparak yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Total’in resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre Maximum anlaşmalı iş yerlerinden tek seferde yapılacak olan 200 TL ve üzeri tutarlı 4’üncü alışverişe, 50 TL tutarına Maxi Puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

TOTAL AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞVURUSU

Total- İş Bankası iş birliğinde düzenlenmiş olan 50 TL değerinde Maxi Puan hediyeli yeni akaryakıt kampanyasına, İş Bankası’nın mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilmektedir.