Aile Bütçesine Destek Olmak İsteyen Ev Hanımlarının Dikkatine: Vakıfbank, Akbank ve Garanti BBVA Gelir Belgesiz Kredi Hizmeti!

Aile Bütçesine Destek Olmak İsteyen Ev Hanımlarının Dikkatine: Vakıfbank, Akbank ve Garanti BBVA Gelir Belgesiz Kredi Hizmeti!

Artan masraflara karşın nakit arayışı içerisine giren ev hanımlarına Vakıfbank, Akbank ve Garanti BBVA’dan kredi müjdesi geldi. İşte bankaların ev hanımları kredisi hizmetlerine ilişkin ayrıntılar…

Akbank, Garanti BBVA ve Vakıfbank, yeni dönemde gelir belgesi ibraz edemeyen ev hanımlarına ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacağını açıkladı. 3 banka, ilgili yeni kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank Ev Hanımları Kredisi 2022

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Vakıfbank, yeni dönemde artan masraflara karşın aile bütçesine destek olmak isteyen gelir belgesiz ev hanımlarına kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank’ın gelir belgesiz ev hanımları için özel olarak geliştirmiş olduğu ev hanımları kredisinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,95 olarak belirlendi. Banka bu veriler ışığında sunacağı 20 bin TL’lik kredi hizmetinin karşılığında talep etmiş olduğu aylık taksit ödemesi tutarını, 825,14 TL olarak hesapladı.

Akbank Ev Hanımları Kredisi 2022

akbank.jpg

Hem emekli kredileri hem ihtiyaç kredileri hem de diğer avantajlı kart kampanyaları ile bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başarmış olan Akbank, yeni dönemde artan masraflara karşın gelir belgesiz ev hanımlarına da kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

Akbank’ın gelir belgesiz ev hanımları için özel olarak geliştirmiş olduğu ev hanımları kredisinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,11 olarak belirlendi. Banka bu veriler ışığında sunacağı 10 bin TL’lik kredi hizmetinin karşılığında talep etmiş olduğu aylık taksit ödemesi tutarını, 426,62 TL olarak hesapladı.

Garanti BBVA Ev Hanımları Kredisi

Garanti BBVA da yeni dönemde gelir belgesine sahip olmayan ev hanımları için ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan özel bankalardan birisi oldu. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,43 olarak belirledi. Banka bu veriler ışığında sunacağı 10 bin TL’lik kredi hizmetinin karşılığında talep etmiş olduğu aylık taksit ödemesi tutarını, 453,95 TL olarak hesapladı.