Acil Nakit İhtiyaçlarına Son Dakika Müdahalesi: İş Bankası Faizsiz İhtiyaç Kredisi Hizmeti Sunacağını Açıkladı!

Acil Nakit İhtiyaçlarına Son Dakika Müdahalesi: İş Bankası Faizsiz İhtiyaç Kredisi Hizmeti Sunacağını Açıkladı!

Türkiye’nin en köklü ve en gelişmiş özel bankalarından birisi olan Türkiye İş Bankası, acil nakit ihtiyaçlarının çözüme kavuşturulabilmesi adına yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini açıkladı. İşte bankanın “faizsiz” başlığı altındaki kredi..

Türkiye İş Bankası, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik gelişmelere karşın nakde olan sıkışıklıkları artan vatandaşlara, peşin faiz ödemeli yeni bir ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Türkiye İş Bankası’ndan Faizsiz İhtiyaç Kredisi Duyurusu!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketler sergilemeye başladığı günden bu yana zorlaşmaya başlayan gündelik hayat şartlarına karşın hem mevcut müşterisine hem de potansiyel müşterisine destek olmaya çalışan Türkiye İş Bankası, yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. İş Bankası, düzenlemiş olduğu yeni kampanyanın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre vatandaşlara, faiz ödemesinin anında peşin olarak alındığı ve geri kalan tutara da faizin uygulanmayacağı bir kredi hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası Faizsiz İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tabloları

2020/02/21/is-bankasi-hisseleri-neden-yeniden-gundeme-geldi-h86758-af627.jpg

Türkiye İş Bankası nakde olan sıkışıklıkların anında çözüme kavuşturulabilmesi adına geliştirmiş olduğu peşin faiz ödemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablolarını yayınladı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 10 ay
  • Ödenecek olan peşin faiz tutarı: 1.192,64 TL
  • Geri ödenecek toplam tutar: 11.192,64 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 15 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Ödenecek olan peşin faiz tutarı: 2.088,18 TL
  • Geri ödenecek toplam tutar: 17.088,18 TL

Türkiye İş Bankası Faizsiz İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası’nın yeni dönemde olumsuz hareketler sergileyen ekonomi piyasalarının sebep olduğu nakit sıkışıklıklarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilmek adına geliştirmiş olduğu peşin faiz ödemeli ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için en yakında İş Bankası şubesine, bizzat başvuru yapılması gerekmektedir. Banka, bu hizmetine ilişkin başvuruları yalnızca şubeleri aracılığı ile kabul edeceğini duyurmuştu.