Acil Nakit İhtiyaçlarına CepteTEB Mini İhtiyaç Kredisi Hizmeti: 32 TL'lik Ödemeye 10 Bin TL!

Acil Nakit İhtiyaçlarına CepteTEB Mini İhtiyaç Kredisi Hizmeti: 32 TL'lik Ödemeye 10 Bin TL!

Artan nakit ihtiyaçlarına yetişen CepteTEB, uzun vadeli, sabit faiz oranlı mini ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. İşte CepteTEB’in ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

CepteTEB, anlık nakit ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile mini ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

CepteTEB Mini İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu olarak hizmet veren CepteTEB, yeni dönemde geliştirmiş olduğu kredi kampanyaları ve kart kampanyaları sayesinde bankacılık sektöründe dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Banka, bu kez de düşük tutarlı nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına, anında nakit hizmeti sunacağı yeni kredi kampanyasını duyurdu.

CepteTEB’in resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kredi kampanyasının, “mini ihtiyaç kredisi” ismi ile hizmete sunulacağı bilgisi kaydedildi. Yapılan açıklamalara göre söz konusu kredi kampanyasının sabit faiz oranı yüzde 1,99, azami vade sayısı 12 ay ve üst limiti 10 bin TL olarak belirlendi.

CepteTEB Mini İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tablosu

2022/04/20/cepteteb.jpg

CepteTEB tarafından duyurulmuş olan 10 bin TL üst limitli mini ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanarak nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar için örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Banka 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı karşılığında 10 bin TL’lik nakit hizmeti almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarını, 968,27 TL olarak hesapladı. Ayrıca bankanın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre söz konusu kredi kampanyasının hizmeti karşılığında bir kereliğe mahsus olmak üzere 52,50 TL tutarında kredi tahsis ücreti alınacağı bilgisi kaydedildi.

CepteTEB Mini İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

CepteTEB tarafından duyurulmuş olan 10 bin TL üst limitli mini ihtiyaç kredisi kampanyasına, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Hem yeni hem de mevcut müşterileri kapsayan bu kredi kampanyasından yararlanmak isteyen ancak henüz CepteTEB üyeliği bulunmayan vatandaşların, CepteTEB Mobil uygulaması üzerinden üyelik işlemlerini başlatmaları ve görüntü konuşma yöntemi ile başvuru süreçlerini tamamlamaları gerekmektedir.