587.900 TL peşin parası olana sıfır kilometre Renault Taliant!

587.900 TL peşin parası olana sıfır kilometre Renault Taliant!

Sıfır kilometre otomobiller için yıl sonu fırsatlarında sona yaklaşıldı. Renault firması sıfır kilometrede müşterilere çok özel bir teklifte bulunuyor.

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler genellikle özel fiyatlamalar nedeniyle yıl sonunu bekliyorlar. Bu yıl da otomobil firmaları yıl sonu kampanyalarını açıkladılar.

Bu yıl sıfır kilometre otomobillerin yıl sonu kampanyalarında çok dikkat çekici ayrıntılar dikkat çekmeye başladı. Firmalar müşterilere her zamankinden çok daha fazla özel imkan sağlamaya başladılar.

SEKTÖR KRİZİ HİSSEDİYOR

Otomobil firmaları 2024 yılında yaşanabilecek gelişmeleri iyi bir şekilde analiz ederek yıl sonu kampanyalarına başladılar. Türkiye’de ekonomik gerekçelerle 2024 yılında otomobil sektörünün daralacağı tahmin ediliyor. Satışların düşeceği bir yıla stoklar dolu bir vaziyette girmek istemeyen firmalar da yıl sonu kampanyaları ile müşterilere çok özel imkanlar sunuyorlar. Bu firmalardan birisi de Renault oldu. Renault neredeyse her modeli için müşterilere ayrı bir özel teklif yapıyor.

EN UCUZU RENAULT TALİANT

Renault’un Türkiye otomobil piyasasında uyguladığı satış politikası kapsamında en ucuz modeli uzunca bir süredir Renault Taliant oluyor. Bu otomobili satın almak isteyenler diğer modellere kıyasla bir miktar fiyat avantajı elde edebiliyorlar. Belki otomobil piyasasında en ucuz modellerden birisi değil ama Renault marka bir araç isteyenler için en ucuz araba Renault Taliant oluyor. Bu da çok sayıda müşterinin bu araca ilgi göstermesini sağlıyor. Sonuçta Renault markası Türkiye’de Fiat’tan sonra en fazla otomobil satan firma olarak dikkatleri çekiyor.

RENAULT TALİANT TEKLİFİ

Renault Taliant için firma tarafından müşterilere yıl sonu teklifi yapılıyor. Liste fiyatına göre Renault Taliant’ın en alt seviye donanımının satış fiyatı 837.900 TL olarak uygulanıyor. Peşin ödeme sıkıntısı yaşayanlar için ise 250.000 TL tutarında kredi desteği teklifi yapılıyor. Bu krediyi kullanan müşteriler peşin olarak 587.900 TL ödeyerek Renault Taliant sahibi oluyorlar. Kredi borcu ise taksit taksit ödenerek kapatılıyor.