50 TL'lik Akaryakıt İndirimi Resmen Duyuruldu! Son Başvuru Tarihi 31 Mayıs!

50 TL'lik Akaryakıt İndirimi Resmen Duyuruldu! Son Başvuru Tarihi 31 Mayıs!

Türkiye’nin iki önemli özel bankası Yapı Kredi ve Garanti BBVA, artan akaryakıt fiyatlarına karşın geliştirilmiş olan güncel akaryakıt kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı. İşte bankaların akaryakıt kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası ve Garanti BBVA, artan akaryakıt fiyatlarına karşın mevcut müşterilerinin bütçelerini desteklemek amacı ile geliştirmiş oldukları akaryakıt kampanyalarını duyurdu.

Bonus Akaryakıt Kampanyası 2022

Geliştirdiği Bonus kart kampanyaları sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi Garanti BBVA, bu kez de aynı grupta yer alan sürücü müşterilerinin yüzlerini güldüren bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurdu. 30 Haziran’a kadar başvurulara açık olan kampanyaya göre 4 farklı günde yapılacak olan 200 TL ve üzeri akaryakıt harcamalarına, 50 TL tutarında para hediyesinin verileceği bildirildi. Banka, kampanyaya SMS ile katılım sağlanması durumunda ödül tutarının 40 TL olacağını belirtti.

Yapı Kredi Bankası Akaryakıt Kampanyası 2022

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olarak hizmet veren ve avantajlı teklifler içeren kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, artan akaryakıt fiyatlarına karşın 31 Mayıs’a kadar geçerliliği olan yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı. Kampanya kapsamında Opet ile anlaştığını belirten banka, 4 farklı günde gerçekleştirilen 150 TL ve üzeri harcamalara 5 TL, toplamda 25 TL tutarında para hediyesi verileceğini bildirdi.

Bankaların Akaryakıt Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası, kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları akaryakıt kampanyalarının ayrıntılarını paylaştıktan sonra ilgili kampanyalara nasıl katılım sağlanabileceğini de duyurdu.

Garanti BBVA tarafından yapılan akaryakıt kampanyası başvuru detayları açıklamasına göre ilgili kampanyaya hem SMS hem de Bonus Flaş uygulaması aracılığı ile katılım sağlanabileceği bilgisi kaydedildi. Banka SHELL yazıp 3340’a kısa SMS gönderen veya Bonus Flaş uygulamasında yer alan akaryakıt kampanyası sekmesine “hemen katıl” onayı veren müşterilerinin, katılım başvurularının onaylanacağını açıkladı. Banka kampanyaya katılım sağlamak isteyen Flexi, Genç Bonus ve Flexi Bonus kart kullanıcılarının 3340’a “EVET SHELL” yazıp göndermeleri gerektiğini bildirdi.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan akaryakıt kampanyası başvuru detayları açıklamasına göre ilgili kampanyaya World Mobil uygulaması aracılığı ile katılım sağlanabileceği bilgisi kaydedildi.