3.949 TL taksitle otomobil sahibi olmak için son fırsatlar duyuruldu! Garanti BBVA taşıt kredisi oranları güncellendi!

3.949 TL taksitle otomobil sahibi olmak için son fırsatlar duyuruldu! Garanti BBVA taşıt kredisi oranları güncellendi!

Garanti BBVA’nın ayrıcalıklı oranlara sahip taşıt kredisi fırsatından yararlanarak hayalinizdeki araca sahip olabilirsiniz. Sıfır ya da ikinci el araca en uygun taşıt kredisi fırsatları duyuruldu!

Sıfır veya ikinci el araç satın almak isteyenler piyasalarda yüksek fiyatlarla karşılaşmalarının ardından bankaların uygun finansman seçeneklerini araştırmaya başladılar. En uygun oranlara sahip bankaları tercih ederek hayalini kurduğu araca sahip olmak isteyenlerin Garanti BBVA taşıt kredisinden yararlanması sağlanacak.

48 aya varan vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranlarının yer aldığı kredi ile aylık düşük kredi taksitleri ödeyerek kredi kapsamında bulunan istediğiniz aracı kolayca satın alabilirsiniz. Uygun vade ve geri ödeme imkanlarından yararlanarak araç sahibi olabilirsiniz.

2. EL TAŞIT KREDİSİ KAÇ YAŞA KADAR?

Garanti BBVA’nın taşıt kredisi fırsatından yararlanarak ikinci el araç almak isteyenler için kredi vadesi ve araç yaşının toplamı 10 yıl olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda satın alınacak araç yaşı ve kredi vadesinin doğru bir şekilde hesaplanarak kredi taleplerinin yapılması gerekecektir.

Araç yaşı ve kredi vadesinin toplamı en fazla 10 yıl olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda 48 ay vade kapsamında 4 yıllık bir kredi kullanılacaksa, aracın yaşı en fazla 8 olabilmektedir.

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU

3949-tl-taksitle-otomobil-sahibi-olmak-icin-son-firsatlar-duyuruldu-garanti-bbva-tasit-kred.jpg

Garanti BBVA’nın taşıt kredisi kampanyası kapsamında aylık düşük faiz oranları ile kredi imkanı sağlanıyor. 100.000 TL 0 km taşıt kredisi kullanmak isteyenler için yapılan örnek hesaplamada, 48 ay vade için aylık 3.949 TL taksit oranları belirlenmiştir. Aylık düşük taksit ödeyerek hayalindeki aracı satın almak isteyenler için yüzde 2,09 – 2,49 faiz oranları ile kredi sunulmaktadır.

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

18 yaşından büyük tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından Garanti BBVA taşıt kredisi kullanılabilmektedir. İnternet üzerinden başvuru formunun doldurulması ile ön başvurunun iletilmesi veya Garanti BBVA şubelerinden işlem yapılması mümkündür. Ayrıca anlaşmalı otomobil bayilerinden de Garanti BBVA taşıt kredisi başvuru yapılabilir. Cazip kredi oranlarıyla vatandaşların kolayca araç sahibi olmaları hedefleniyor.