3600 Ek Göstergenin Detayları Belli Oldu! Bakan Bilgin'den Bir Müjde Daha Geldi: Aralık Ayında Da...

3600 Ek Göstergenin Detayları Belli Oldu! Bakan Bilgin'den Bir Müjde Daha Geldi: Aralık Ayında Da...

Ocak ayından bu yana çalışmaları süren ve geçtiğimiz günlerde düzenlemeleri tamamlanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulan 3600 ek göstergenin detayları belli oldu. Sonrasında Bakan Bilgin’den bir düzenleme müjdesi daha geldi.

Ülke sınırları içerisinde yaşayan milyonlarca emekliyi ve memuru yakından ilgilendiren 3600 ek gösterge düzenleme çalışmaları, sene başından bu yana sürüyordu. Bu kapsamda hem Hazine ve Maliye Bakanlığı hem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı hem de Memur- Sen temsilcileri ara ara bir araya geliyor ve düzenlenen toplantılar çerçevesinde çalışan ile memur emeklileri arasında adaletli bir gelir dağılımının sağlanması amacı ile fikirler toplanıyordu.

Ocak ayında 3600 ek gösterge düzenlemelerine ilişkin yol haritasını açıklayan ve mayıs ayının sonunu işaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, açıkladığı takvim doğrultusunda ilerleyerek, ek gösterge düzenlemelerinin tamamlandığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın değerlendirmesine sunulduğunu belirtmişti.

Bakan Bilgin’in açıklamasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan2ın değerlendirme sürecine giren 3600 ek gösterge çalışmasına ilişkin detaylar belli oldu. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen kabine toplantısı sonrasında toplantı kararlarını açıklamak üzere kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, düzenlemelere ilişkin ayrıntılı bilgiler verdi. Ek olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de dün katıldığı bir haber programında bir yeni müjde daha verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tüm Memurlara Müjde!

ramazan-bayrami-oncesi-cumhurbaskani-erdogandan-mesaj2.jpg

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen kabine toplantısı sonrasında ocak ayından bu yana çalışmaları süren 3600 ek gösterge düzenleme çalışmalarının detayları açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda, yalnızca bazı memur gruplarının değil tüm memur gruplarının çalışmaya dahil edildiği ve bu kapsamda ek göstergesi sıfır olan memura dahi 600 puanlık artış yapıldığı müjdesi verildi.

Amirlerin Ek Göstergeleri Yükseltildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan şube ve ilçe müdürlerinin ek göstergelerinin 2 bin 200’den 3 bine, genel müdür yardımcılarının ek göstergelerinin ise 3 bin 600’den 4 bin 400’e çıkarıldığını ifade etti.

Bakan Bilginden Yeni Açıklama!

Dün bir haber programına katılan Bakan Vedat Bilgin, aralık ayında da yeni düzenlemelerin yapılacağını ve ilgili düzenlemeler sonucunda maaşların daha da artacağını müjdeledi.