26 TL'ye Dayanan Akaryakıt Fiyatları İçin Özel Kampanyalar Tanımlandı 100 TL ve 40 TL'lik İndirimler Anında Hesaplarda!

26 TL'ye Dayanan Akaryakıt Fiyatları İçin Özel Kampanyalar Tanımlandı 100 TL ve 40 TL'lik İndirimler Anında Hesaplarda!

Son zamlar ile birlikte 26 TL seviyesine dayanan akaryakıt fiyatlarına, iki özel bankadan indirim kampanyaları geldi. İşte ING Bank ve ON Bank tarafından düzenlenmiş olan akaryakıt kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ON Bank ile ING Bank, artan akaryakıt fiyatlarına karşın vatandaşlara destek olacak olan kampanyalarını duyurdu.

ING Bank’tan Shell Akaryakıt İndirimi Kampanyası!

ING Bank, artan akaryakıt fiyatlarına karşın Shell istasyonları ile bir iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. Bankanın haziran ayının sonuna kadar geçerli olan akaryakıt kampanyasının detayları, kamuoyu ile paylaşıldı.

ING Bank tarafından yapılan açıklamaya göre BolBol özellikli kartlar aracılığı ile 4 farklı günde, tek seferde yapılacak olan 200 TL ve üzeri tutarlı akaryakıt harcamalarına 40 TL tutarında indirim hakkı tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

ON Bank’tan Her İstasyonda Geçerli 100 TL’lik Akaryakıt İndirimi Kampanyası!

burgan-bank.jpg

ON Bank, 12 Mayıs tarihinden sonra banka bünyesinden edinilen bireysel kartlar aracılığı ile gerçekleştirilecek olan toplamda 500 TL’lik akaryakıt harcamalarına, 100 TL tutarında iade hakkının tanımlanacağını bildirdi.

Bankaların Akaryakıt İndirimi Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank ve ON Bank’ın son dakika açıklaması ile haziran ayı için özel olarak geliştirilen akaryakıt indirimi kampanyalarını duyurmaları, araç sahiplerinin ilgili kampanyalardan nasıl faydalanabileceklerini araştırmalarına sebep oldu. İki banka, kendi özellerinde düzenlemiş oldukları akaryakıt kampanyalarına ilişkin katılım detaylarını açıkladı.

ING Bank, Shell istasyonlarından yapılacak olan akaryakıt harcamaları için geliştirmiş olduğu 40 TL’lik indirim kampanyasından fayda sağlamak isteyen mevcut müşterilerinin, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu numaraları aracılığı ile SHELL yazıp 2205’e kısa SMS göndermeleri gerektiğini belirtti.

ON Bank tüm istasyonlardan yapılacak olan akaryakıt harcamaları için geliştirmiş olduğu 100 TL’lik indirim kampanyasından fayda sağlamak isteyen mevcut müşterilerinin, herhangi bir kampanya başvurusu yapmalarının gerek olmadığını belirtti. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre başvuru süreci olumlu sonuçlanan her ON Kart ile yapılan akaryakıt harcamasının, kampanya sürecine dahil olduğu bilgisi paylaşıldı.