25 Bin TL'lik Kredinin Aylık Taksit Ödemesi Ne Kadar? Banka Banka Hesaplandı!

25 Bin TL'lik Kredinin Aylık Taksit Ödemesi Ne Kadar? Banka Banka Hesaplandı!

Nakde sıkışıklıkları giderek artan vatandaşlar, ortalama olarak 25 bin TL’lik ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kredi çekmeleri durumunda aylık ne kadar taksit ödemesi yapacaklarını araştırmaya başladılar. İşte haziran ayı kredilerinin ödemeleri...

Haziran ayının gelmesi ile birlikte faiz oranlarını güncelleyen bankalar, 25 bin TL’lik kredi hizmetleri karşılığında talep ettikleri aylık taksit tutarını açıkladılar.

Kamu Bankalarının Örnek Hesaplama Tabloları

Vatandaşların nakit sıkışıklıklarına düşük faiz oranlı kredi kampanyaları ile karşılık veren bankalardan olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası, yeni ayın gelmesi ile birlikte kredi hizmetlerini güncellediklerini duyurdu. Bu kapsamda bu ay itibari ile Ziraat Bankası’ndan, Vakıfbank’tan ve Halk Bankası’ndan 25 bin TL tutarında alınacak olan nakit destekleri için oluşturulan örnek hesaplama tabloları da değişiklik gösterdi.

Ziraat Bankası, 25 bin TL tutarında sunacağı kredi hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, faiz oranını ise yüzde 1,79 olarak belirledi. Bu kapsamda ödenecek olan aylık taksit tutarı ise 1.004 TL olarak hesaplandı.

Vakıfbank 25 bin TL tutarında sunacağı kredi hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, faiz oranını ise yüzde 1,91 olarak belirledi. Bu kapsamda ödenecek olan aylık taksit tutarı ise 1.027 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası 25 bin TL tutarında sunacağı kredi hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, faiz oranını ise yüzde 1,71 olarak belirledi. Bu kapsamda ödenecek olan aylık taksit tutarı ise 989 TL olarak hesaplandı.

Enpara’dan Uygun Faizli Kredi Hizmeti!

2022/04/05/enpara-1b2465.jpg

Bugün içerisinde açıklanan en düşük ihtiyaç kredisi faiz oranı Enpara tarafından duyuruldu. Banka, özel bankaların arasından sıyrılarak ihtiyaç kredisi faiz oranını yüzde 1,94 olarak açıkladı. 25 bin TL’lik kredi için azami vade sayısını 36 ay olarak belirleyen banka, bu veriler ışığında talep ettiği aylık taksit tutarını 1.033 TL olarak açıkladı.

Diğer Bankalara 25 Bin TL’lik Kredi İçin Ne Kadar Taksit Öderim?

Diğer bankaların 25 bin TL karşılığında talep ettikleri aylık taksit tutarları şu şekilde:

  • TEB: 1.035 TL
  • Denizbank: 1.084 TL
  • QNB Finansbank: 1.053 TL
  • İş Bankası: 1.074 TL
  • Garanti BBVA: 1.193 TL
  • Yapı Kredi: 1.248 TL