21 TL'yi Aşan Akaryakıt Fiyatlarına Opet'ten Ambargo: 50 TL'lik İndirimden Faydalanmak İçin Sona 20 Gün!

21 TL'yi Aşan Akaryakıt Fiyatlarına Opet'ten Ambargo: 50 TL'lik İndirimden Faydalanmak İçin Sona 20 Gün!

Rusya- Ukrayna savaşının brent petrole değer kazandırması ile birlikte zamlanan akaryakıt ürünleri, 21 TL’lik seviyeyi aştı. Bu gelişme ile birlikte akaryakıt harcamalarını karşılamakta zorlanan sürücülere Opet’ten müjdeli haber geldi.

Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile günden güne pahalılaşan akaryakıt fiyatlarına karşın Opet’ten müjdeli haber geldi. Yapılan açıklamaya göre iki ayrı kampanya kapsamında, toplamda 50 TL’lik akaryakıt indiriminin sağlanacağı bilgisi kaydedildi.

Opet Chippin Akaryakıt Kampanyası 2022

Artan akaryakıt fiyatlarına karşın sürücüleri yalnız bırakmak istemeyen Opet, Chippin market uygulaması aracılığı ile geliştirilmiş olan akaryakıt ve otogaz kampanyasını, resmi internet sitesi aracılığı ile duyurdu. Firma tarafından yapılmış olan açıklamaya göre söz konusu kampanyanın 27 Nisan- 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olduğu bildirildi.

Opet’in resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan Chippin akaryakıt kampanyası duyurusuna göre ilgili kampanya geçerlilik tarihleri arasında kampanyaya katılım sağlayan ve kasada veya araçtan inmeden Chippin uygulaması aracılığı ile 200 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt ve otogaz harcamasını ödeyen müşterilere, 30 TL tutarında yakıt puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Opet World Akaryakıt Kampanyası 2022

opet.jpg

Opet, World kart kullanıcıları için de yeni bir kampanya geliştirmiş olduğunu duyurdu. Söz konusu kampanyanın 30 TL yakıt puan kazanımlı Chippin kampanyası ile birleştirilebileceğini bildiren Opet, ilgili kampanyanın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Opet’in World kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt ve otogaz kampanyasına göre sürücülerin Chippin market uygulamasına kayıtlı olan World kartları aracılığı ile gerçekleştirecekleri 200 TL ve üzeri tutarlı akaryakıt ve otogaz harcamalarına, 20 TL tutarında para puan hediyesinin verileceği bildirildi.

Opet Akaryakıt Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Opet istasyonlarında geçerli olan Chippin ve World akaryakıt kampanyalarına katılım sağlanması için her iki hizmetin de mobil uygulamalarının indirilmesi gerekmektedir. Chippin kampanyasından yararlanmak için marketin mobil uygulamasında yer alan kampanyaya katılım sağlanması, World akaryakıt kampanyasından yararlanmak için ise World Mobil uygulamasında yer alan Chippin kampanyasına katılım sağlanması gerekmektedir.