21 TL'yi Aşan Akaryakıt Fiyatlarına Kamu Kurumu “Dur” Dedi: 75 TL'lik Akaryakıt İndirimi Resmen Başladı!

21 TL'yi Aşan Akaryakıt Fiyatlarına Kamu Kurumu “Dur” Dedi: 75 TL'lik Akaryakıt İndirimi Resmen Başladı!

Son olarak pazartesi günü duyurulan akaryakıt zammından sonra 21 TL’lik seviyeyi aşan akaryakıt fiyatları, Ziraat Bankası’nı harekete geçirdi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine 75 TL’lik indirim tanımlanacağını duyurdu...

Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile değer kazanan brent petrol, ülke sınırları içerisinde satışa sunulan akaryakıt ürünlerine yüksek oranlarda zamların yapılmasına sebep oldu. Son olarak pazartesi günü duyurulmuş olana akaryakıt zammından sonra 21 TL’lik seviyeyi aşan motorin ve benzin fiyatları, sürücülerin akaryakıt harcamaları konusunda desteğe ihtiyaç duymalarına yol açtı. Bu noktada devreye giren Ziraat Bankası, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine 75 TL’ye kadar destek olacağını bildirdi.

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyası 2022

Kamu bankalarından birisi olan ve her dönemde olduğu gibi bu dönemde de vatandaşların ihtiyaç duydukları tüm alanlarda onlara destek olabilecek kampanyalar geliştiren Ziraat Bankası, artan akaryakıt fiyatlarına sessiz kalamadı. Banka, mevcut müşterilerinin katılım sağlayabileceği yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt ve otogaz kampanyasına göre 31 Mayıs tarihine kadar gerçekleştirilen her 300 TL ve üzeri harcamaya 75 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyasının Detayları

ziraat.jpg

Ziraat Bankası’nın Bankkart ürün kullanıcı müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu 75 TL para puan kazanımlı akaryakıt ve otogaz kampanyasının yalnızca bireysel Bankkart kullanıcıları için geçerli olduğu ve söz konusu kartların da ücretli kartlar kategorisinde olmaları gerektiği bilgisi paylaşıldı. Banka, bu şartları sağlayarak kampanyaya katılım sağlayan ve hediye para kazanan müşterilerine, 10 Haziran tarihine kadar ödüllerini aktaracağını duyurdu.

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Katılım Sağlanır?

Ziraat Bankası’nın Bankkart ürün kullanıcı müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu 75 TL para puan kazanımlı akaryakıt ve otogaz kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşların, Ziraat Bankası’nın mevcut müşterisi olmaları gerekmektedir. Bu şartı sağlayan banka müşterileri, otogaz ve akaryakıt harcamalarından önce bankanın mobil uygulamasına giriş yaparak, kampanyalar kısmından akaryakıt kampanyasına başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ziraat Mobil aracılığı ile akaryakıt kampanyasına onay veren vatandaşların ilk akaryakıt ve otogaz harcamaları, kampanya kapsamında değerlendirilmeye başlanır.