100 Bin TL'lik Konut Kredisinin Aylık Taksit Ödemesi Ne Kadar? Akbank, Garanti BBVA, ING Bank Konut Kredisi

100 Bin TL'lik Konut Kredisinin Aylık Taksit Ödemesi Ne Kadar? Akbank, Garanti BBVA, ING Bank Konut Kredisi

Yeni dönemde kendi evinin sahibi olmak isteyen ancak bu isteğini gerçekleştirmek için mevcut birikimlerine ek olarak nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için güncel konut kredisi hizmetleri yayınlandı...

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de fahiş fiyatların gözlenmesine sebep oldu. Yeni dönemde kendi evinin sahibi olmak isteyen ancak fiyat artışları sebebi ile nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlar, bankaların kredi hizmetlerini araştırmaya başladılar.

Yeni dönemde artan konut fiyatlarına karşın birikimlerine ek olarak nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için konut kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan Akbank, Garanti BBVA ve ING Bank, söz konusu hizmetlerinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank Konut Kredisi Hizmeti 2022

Geliştirdiği kredi hizmetlerinin avantajlı fırsatları sayesinde bankacılık sektöründe adından söz ettirmeyi başaran Akbank, hayalindeki eve kavuşmak için nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara konut kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 120 ay, aylık faiz oranını ise yüzde 1,80- 1,92 aralığında belirleyen banka, 100 bin TL’lik kredi desteğinin aylık taksit ödemesini 2.138,24 TL olarak hesapladı.

Garanti BBVA Konut Kredisi Hizmeti 2022

garanti-konut-kredisi.webp

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birisi olan Garanti BBVA, yeni dönemde kendi evinin sahibi olmak için nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara konut kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan oldu. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 120 ay, faiz oranını ise yüzde 2,19- 2,23 olarak belirleyen banka, 100 bin TL’lik kredi desteğinin aylık taksit ödemesini 2.400,15 TL olarak hesapladı.

ING Bank Konut Kredisi Hizmeti 2022

Geliştirdiği Turuncu Ekstra hizmetlerinin avantajları sayesinde müşteri sayısının günden güne arttırmayı başaran ING Bank, yeni dönemde artan emlak fiyatlarına karşına nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara konut kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Satın alınacak olan konutun yüzde 80’ine kadar nakit desteği sağlayacağını bildiren ING Bank, hizmeti için bir üst limit belirlemedi. Azami vade sayısını 120 ay, aylık faiz oranını ise yüzde 1,89- 2,29 aralığında belirleyen banka, 100 bin TL’lik hizmetinin aylık taksit ödemesini 2.365,78 TL olarak hesapladı.