10 Bin TL'lik Kredinin Aylık Taksit Ödemesi Ne Kadar? En Uygun Kredi Hizmeti Hangi Bankada?

10 Bin TL'lik Kredinin Aylık Taksit Ödemesi Ne Kadar? En Uygun Kredi Hizmeti Hangi Bankada?

Artan nakit ihtiyaçlarını bankaların ihtiyaç kredisi hizmetleri aracılığı ile çözüme kavuşturmak isteyen vatandaşlar, en uygun faiz oranına sahip olan bankayı araştırmaya başladılar. İşte günün en düşük faiz oranına sahip olan bankaları...

Halk Bankası, Denizbank ve QNB Finansbank, 10 bin TL’lik kredi talepleri için örnek hesaplama tablolarını yayınladı.

Halk Bankası Hızlı Kredi Kampanyası 2022

Devlet bankalarından birisi olarak hizmet veren Halk Bankası, yeni dönemde anlık nakit ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde karşılanması amacı ile yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka ilgili kampanyasının azami vade sayısını 36 ay, başlangıç faiz oranını ise yüzde 1,71 olarak belirledi. 10 bin TL’lik kredinin aylık ödemesi ise 395,61 TL olarak hesaplandı.

Denizbank’tan Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

denizbank.jpg

Sene başında duyurduğu emekli kredisi kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan Denizbank, bu kez de diğer vatandaşların nakit ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu. Denizbank, yeni düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Denizbank tarafından geliştirilen ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, başlangıç faiz oranı ise yüzde 1,69 olarak belirlendi. Banka, bu veriler ışığında sunacak olduğu 10 bin TL’lik kredi hizmetinin aylık taksit ödemesini 394,09 TL olarak bildirdi.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Geliştirdiği kampanyalar ve dijital bankacılık kolu olan Enpara aracılığı ile duyurduğu avantajlı hizmetler sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran QNB Finansbank, nakit ihtiyaçlarının en uygun faiz oranı karşılığında giderilebilmesi amacı ile yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından duyurulmuş olan yeni kampanya, 24 Mayıs itibari ile ihtiyaç kredisi hizmeti veren diğer bankalara göre daha sahip olduğu düşük faiz oranı ile dikkat çekmeyi başardı.

QNB Finansbank tarafından geliştirilen ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, başlangıç faiz oranı ise yüzde 1,79 olarak belirlendi. Banka, bu veriler ışığında sunacak olduğu 10 bin TL’lik kredi hizmetinin aylık taksit ödemesini 401,71 TL olarak bildirdi.