Yükselen burç nedir, ne anlama gelir?

Yükselen burç nedir, ne anlama gelir?

Yükselen burç; siz doğduğunuzda, yükselen gezegen etkisidir. Yükselen burç nedir, ne anlama gelir?

Yükselen burç, siz doğduğunuzda yükselen gezegen etkisidir. Önemli bir rolü vardır, çünkü başkalarının sizi gerçek hayatta nasıl gördüğünü yansıtabilir, içgüdülerinizi ve olaylara spontane tepkilerinizi tahmin edebilir.

Yükselen burç, insanların sizi gerçek burcunuzdan daha çok gördüğü şeydir, bu yüzden başkalarıyla tam olarak nasıl karşılaştığınızı görmek için kendinizinkini okumak daha önemlidir. Örneğin, Boğa burcu inatçılığı temsil edebilir, ancak yükselen bir burç tam tersini - nazik bir yaratığı - ortaya çıkarabilir ve bu nedenle kendinize bu kadar zorlanmamalısınız!

“Yükselen yıldız, dünyayı nasıl algıladığınız ve başkalarının sizi nasıl algıladığı konusunda size birçok ipucu ve iç görü verebilir. Bu, kişiliğimizin ve başkalarının, özellikle de sizi iyi tanıyanların kendi hakkınızda görebildiği şeylerin bir parçasıdır. Yükselen yıldız, akı ve sarıyı (Güneş ve Ay) içeren yumurtanın kabuğu gibidir ve amacınız ve bu hayatta bir anlam duygusuna nasıl ulaşacağınız konusunda size rehberlik edebileceğinden onu bilmeniz önemlidir.

“Yükselen bir gezegen değil, gökyüzünde bir nokta olmasına rağmen, son derece dinamik bir enerjidir, çünkü deneyimlediğimiz her yeni durum karşısında harekete geçecektir, çünkü başkalarının gördüğü ilk şey budur. biz."

Yükselen burcunuz ne anlama geliyor?

Yükselen bir burç, Yükselen anlamına gelir ve ev başlangıç ​​çizgileriyle birlikte, bu noktalardan elde edilen noktalar, doğum haritasında zamana en çok bağlı faktörlerdir. Yükselen burcu ortalama olarak her iki saatte bir değişir, ancak bu doğum yerinin ekvatora ne kadar yakın olduğuna bağlı olarak oldukça değişkendir. Örneğin, bir burcun sadece yarım saat ve bir diğerinin üç saate yakın yükselmesi alışılmadık bir durum değildir ve ekvatordan uzaklaştıkça bunun gerçekleştiğini görürsünüz.

Yükselen burcum ne?

Yükselen burcunuzu hesaplamak için, aşağıdaki çizelgede doğduğunuz günün veya gecenin saatini bulmanız ve yıldızınızın izini sürmeniz gerekir ve ikisi birbirine bağlı olarak yükselen yıldızınızın ne olduğunu size söyleyecektir. Nisan ortası ile Ekim sonu arasında doğduysanız, doğum saatinizden bir saat çıkarmanız gerektiğini unutmayın.

Örneğin, 16 Mayıs'ta (Boğa) sabah 10.30'da doğduysanız, yükselen burcunuz 4 numara olan Yengeç olacaktır.