Üçgen ev nedir, ne kadara yapılır? (2022 Güncel Fiyat)

Üçgen ev nedir, ne kadara yapılır? (2022 Güncel Fiyat)

Son dönemin en popüler yapılarından olan üçgen evler, ilginç görünümü ve konforlu yapısı ile merak konusu oldu. Peki üçgen evler nedir? Üçgen evler ne kadar yapılır? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Bir diğer adı ile üçgen bungalov evler son dönemde en çok tercih edilen konaklama yerleridir. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşmak isteyen kişiler artık tatil yerlerine gittiklerinde beton evlerden ve klasik yapılardan mutlu olmamaktadır. Bu nedenle de son dönemin en çok tercih edilen yapılarından olan Bungalov yani üçgen evler, doğa ile iç içe mekanlarda tercih edilmektedir. Pek çok kişi de tatil yerleri olarak bu evlerde yalnızca kendilerinin konakladığı yapıları tercih etmektedir.

Üçgen evlerin doğa ile iç içe yerlerde tercih edilmesinin en önemli nedeni ise doğal yapılarda betonlaşmanın önüne geçilmesidir. Hem şehirden uzak ahşap yapıdaki evlerde farklı bir yaşam sürmek hem de doğanın büyüleyici yapısını bozmadan konaklama yerlerinin yapılmasını sağlamaktır. İlk zamanlarda tatil amaçlı gidilen ve sadece konaklama ücretleri verilerek yapılan bu yapıların haricinde artık kişiler de kendilerine ait üçgen evler yaptırmaya karar vermiştir. Peki üçgen evler nedir? Üçgen ev yaptırmanın maliyeti ne kadardır?

ÜÇGEN EV NEDİR?

Son dönemde en çok kullanılan rahat ve modern yapıda inşa edilen üçgen evler, hem görünümü hem de sağlam yapısı ile kişilerin ilgi odağı haline geldi. Beton yapılardan bıkan ve farklı enerjiye sahip alanlarda yaşamak isteyen kişilerin tercih ettikleri bu evler ahşap yapıda olmaktadır. Diğer yapılara göre birkaç kişinin yaşayabileceği, pratik alanlar oluşturan yapısı ile klasik görünümden oldukça farklı bir yapıya sahiptir. Üçgen şekli ve çatısı ile alışılmış tasarımların dışına çıkan bu mimari yapılar daha önceki süreçte yalnızca kısa süreli konaklamalar ve tatil yerleri için yapılsa da son zamanlarda pek çok kişi özel alanlarında, kendilerine uygun bir şekilde yaptırmak istemiştir. Peki bu evlerin maliyetleri ne kadar? Üçgen ev yaptırmak isteyen kişiler için 2022 fiyatları...

2022 ÜÇGEN EV FİYATLARI

İlgi çekici yapıları ile merak konusu haline gelen üçgen evlerin ortalama olarak 28 - 50 metrekare olmaktadır. Bu boyuttaki bir üçgen evlerin sahibi olmak isteyen kişilerin ayırması gereken bütçe ise 10 bin TL'den fazladır. Değişen ekonomi ile bu fiyatlarda artış yaşanmaktadır.