Semicenk kimdir? Semicenk gerçek adı, instagram hesabı!

Semicenk kimdir? Semicenk gerçek adı, instagram hesabı!

Son günlerde yaptığı şarkılar ile Türkiye gündemine oturan Semicenk kimdir? Semicenk gerçek adı, instagram hesabı!

Son günlerde yaptığı şarkılar ile Türkiye gündemine oturan Semicenk kimdir merak edilen konular arasında yerini edindi. Özellikle yaptığı son şarkılar ile birlikte herkesin diline dolanan müzikleri Youtube'da trendlere yerleşirken kısa süre içerisinde ise milyonlarca izlenme elde etti. Dinleyiciler Semicenk'in gerçek adını, kim olduğunu ve instagram hesabını araştırmaktadır. Peki Semicenk kimdir? İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

SEMİCENK KİMDİR?

Semicenk adı ile Türkiye'de kısa süre içerisinde adından oldukça söz ettiren sanatçının gerçek ismi Cenk Baş'tır. Sahne ismi olarak Semicenk adını kullanan Cenk Baş, 2019 yılında Türkiye'nin en fazla izlenen ses yarışması olan O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır. O Ses Türkiye yarışmasında tüm izleyicilerin beğenisini kazanan Cenk Baş, yarışmada yarı finale kadar yükseldi.

Semicenk sahne adıyla bilinen Cenk Baş, O Ses Türkiye'de belirli bir hayran kitlesine ulaştı. O Ses Türkiye programında Cenk Baş, Hadise'nin takımına girmişti. Semicenk birçok başarılı parçanın sahibi olurken, Youtube'da ki şarkıları da milyonlarca kez dinlendi.

Semicenk en son 6 Mayıs 2022 tarihinde "Herkes Gibisin" parçasını çıkartmıştır. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Semicenk'in İnstagram'da 125 bin takipçisi bulunmaktadır.

SEMİCENK ŞARKILARI

Semicenk'in Youtube'da en trend olan şarkıları ise sırasıyla Düşer Aklıma, Al Sevgilim ve son olarak ise Herkes Gibisin oldu. Şu ana kadar 3 parçası ile tüm Türkiye'de adından söz ettiren Semicenk ilerleyen dönemlerde Türkiye'nin en popüler sanatçıları arasında yer almaya hazırlanıyor.

Özellikle sanatçısının 1 ay önceki Al Sevgilim şarkısında Funda Arar ile düet yapması ise bilinirliğini hızlı bir şekilde arttırmasına sebep oldu.