Samsun SamKart Bakiye Sorgulama 2022 Samkart online bakiye nasıl yüklenir?

Samsun SamKart Bakiye Sorgulama 2022 Samkart online bakiye nasıl yüklenir?

SAMKART - Samsun'da vatandaşların toplu taşıma araçları ile yolculuk yaparken kullandığı Samkart bakiye sorgulama nereden nasıl yapılır? İşte detaylar..

Karadeniz'in en büyük şehiri olan Samsun'da vatandaşların toplu taşıma araçları ile yolculuk yaparken kullanmış olduğu Samkart bakiye sorgulama işlemlerinin nereden ve nasıl yapılacağı araştırılmaya başlandı.

Vatandaşlar Samkart bakiye sorgulama işlemlerini nasıl ve nereden yapacaklarını araştırırken konu ile ilgili çözüm ise Gürses Gazetesi adresinden geldi. Belediyeler yavaş yavaş dijital ortamlara hizmetlerini taşımaya başlarken Samsun'un toplu taşıma kartı olan Samkart ile bakiye sorgulama işlemleri merak ediliyor.

SAMKART BAKİYE SORGULAMA 2022 İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait tüm şehirde kullanılan Samkart bakiye sorgulama işlemleri belediyenin ulaşım sayfasından rahat bir şekilde yapılabilmektedir.

SAMKART ONLİNE BAKİYE YÜKLEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR 2022

Samsun'da Samkart ile online bakiye yükleme işlemleri artık dijital ortamlar üzerinden yapılabilmektedir. Samkart'ların arkasında bulunan ilgili firmalar tarafından online olarak yükleme işlemlerinizi kredi/banka kartlarınız ile gerçekleştirebilirsiniz.

Online yükleme yapılan firmalar genel olarak belediyenin web siteleri ve akıllı kentler tarafından gerçekleştirilmektedir.

ONLİNE SAMKART BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Samkart online başvuru işlemleri dijitalleşen belediyeler de rahat bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Bunun için ise kartların arka tarafında bulunan web siteleri ve ilgili firmalar üzerinden veyahut da belediyenin sitesi üzerinden öğrenci, öğretmen veya 65 yaş kartı tanımlayabilirsiniz.

SAMKART KART DOLUM NOKTALARI 2022

Samsun'da birçok market, bakkal ve tramvay noktalarında yer alan kart bakiye yükleme yerlerinden dolum yapabilirsiniz. Genel olarak ana merkezler Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin bulunduğu konum olan İlkadım / Merkez tarafında gerçekleştirilmektedir.

Bu noktada ise çarşıya giderek Samkart genel merkezinden dolum noktaları ve kart çıkarma gibi birçok işlemlerinizi online ortamlardan yapamaz iseniz giderek çıkarttırabilirsiniz.

Samsun'da belediyecilik işlemleri tam anlamıyla henüz dijitalleşme ortamına taşınamadı. Bu sebeple birçok işlemler online ortamlardan yapıldığı gibi bazı işlemlerde ise Samkart ana genel merkezlerine giderek bu tarz işlemleri kolay bir şekilde yapabilirsiniz.