Nakliye ücretleri merak ediliyordu, herkes eşyasını sırtında taşıyacak! 2022 Nakliye ücretleri

Nakliye ücretleri merak ediliyordu, herkes eşyasını sırtında taşıyacak! 2022 Nakliye ücretleri

Özellikle yaz ayı geldiğinde ev taşıma işleri daha da çok artmaya başladı. Yeni ev bulma gibi konuların yanı sıra nakliye işleri de en çok merak edilmenler arasına girdi. Peki 2022 nakliye ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

Son dönemde özellikle akaryakıt fiyatlarının artması nedeniyle nakliye firmalarına da çok yüklü bir zam gelmeye başladı. Ev taşımak isteyen kişilerin ihtiyaçlarının başında gelen nakliye ihtiyacı, kira fiyatlarının ardından vatandaşlara yeni bir darbe oldu. Öncelikle ev arayışına giren vatandaşlar, artan kiralar nedeniyle ev bulmakta büyük bir sıkıntı yaşadığını dile getirdi. Evlerin fiyatlarının artmasının yanı sıra, yaz aylarında evlerin boşalması ve yeni kişilerin ev arayışına girmesi ev tutma işlerini kolaylaştırmadı.

Artan fiyatlar nedeniyle vatandaşlar istedikleri düzeyde ev bulamamalarının yanı sıra evlerin maliyetleri de artmaya başladı. Özellikle öğrencilerin yaşadığı sıkıntılardan biri olan ev masraflarında öğrenciler evlerini dizmek için ikinci el ürünlere yöneldi. İkinci el ürünlerin artan fiyatları nedeniyle yeniden eşya almak da oldukça zorlaştı. İkinci el, temiz ve kullanılabilir çamaşır makinesi fiyatları bin 500 TL olurken, buzdolapları ise 2500 TL oldu. Bu nedenle de eşyaları yenilemenin imkanız olduğu bir döneme denk gelindiği için kişiler olan eşyalarını taşımaya karar verdi.

Ev taşımak isteyen vatandaşlar nakliye şirketleri ile konuşurken aldıkları fiyatların da artışa geçtiğine şahit oldu. Vatandaşların bir şehirden diğer bir şehre ev eşyası taşıması için vermeleri gereken ücret dudakları uçuklattı.

2022 NAKLİYE ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?

Ev taşımak isteyen kişiler nakliye ücretlerini öğrendikten sonra tepkilerini sosyal medyada yansıttılar. Sosyal medyada nakliye ücretlerinin yeni ve güncel fiyatları hakkında kişiler "eşyaları sırtımızda taşımamız gerekecek" yorumlarında bulundu. Bu yorumların ardından sosyal medyada da bu konunun gündeme gelmesinin hemen ardından, 2022 senesi için nakliye ücretleri merak konusu haline geldi. İşte 2022 nakliye ücretleri...

2022 NAKLİYE ÜCRETERİ

  • İstanbul - Ankara Nakliye Ücreti - 10 bin TL
  • Kayseri - Ankara Nakliye Ücreti - 5 bin TL
  • Osmaniye - Şırnak Nakliye Ücreti - 20 bin TL
  • İstanbul - Adıyaman Nakliye Ücreti - 8 bin TL
  • İstanbul - Antalya Nakliye Ücreti - 13 bin TL
  • İstanbul - Samsun Nakliye Ücreti - 6 bin TL
  • İstanbul - Muğla Nakliye Ücreti - 9 bin TL
  • İstanbul - Isparta Nakliye Ücret, - 12 bin TL