KPSS'den düşük puan alanlara fırsat geldi! Ehliyeti olanlar bu kurumda yüksek maaşla işe alınacak

KPSS'den düşük puan alanlara fırsat geldi! Ehliyeti olanlar bu kurumda yüksek maaşla işe alınacak

İş arayışında olanlara özel haber geldi. KPSS puanıyla beraber iş duyurusu yapıldı. Yapılacak alımlar için adayların B sınıfı ehliyeti olması gerektiği bilgisi verildi. İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi, KPSS 55 puan ile güvenlik görevlisi alımı yapılmaya başlandı. İlan edilen memur kadrolarına atanmak isteyenler başvuru şartlarını araştırmaya başlandı. TC vatandaşı olmak, kamu haklarından faydalanmak, bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak gibi şartlara bakılacak. İşte güvenlik görevlisi alımı için merak edilenler haberimizde.

güvenlik görevlisi alımı

KPSS 55 puan ile alım yapılacak olan güvenlik görevlisi ilanı için dikkat edilmesi gerekenler belli oldu. 8 Eylül 2023 tarihinde düzenlenecek olan sözlü sınava katılım sağlayarak 4 konu üzerinde sınava giriş yapılır. Adayların en az lise mezunu olması şartına bakılırken erkek adaylar için ise askerlikle ilişkisinin bulunmaması gerekiyor. Eşit fırsatlar üzerinde değerlendirilecek olacak başvurular için adayların bölüm üzerinden özel şartlara uygun olması gerekiyor. Belediyede çalışmak isteyen ve güvenlik görevlisi olarak kariyer yapmak isteyen adaylar başvuru şartlarını araştırıyor.