Kıyafet alışverişi yapacaklar bunu bilmeden çıkmasın! Tek tıkla 75 TL indirimi kapın

Kıyafet alışverişi yapacaklar bunu bilmeden çıkmasın! Tek tıkla 75 TL indirimi kapın

Akbank, giyim ihtiyacı olan müşterilerine özel bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Banka kartını kullanarak yapılacak alışverişlerde, 75 TL'ye kadar indirim fırsatı sunulacak. Bu sayede giyim alışverişleri daha avantajlı hale gelecek. Kampanya detayları için ayrıntılı bilgiler haberimizde...

Bankalar, tüketicilere sundukları çeşitli avantajlarla dolu kampanyalarla rekabeti artırmaya ve müşterilerinin alışveriş deneyimini daha da keyifli hale getirmeye devam ediyor. Bu kampanyalardan biri olan alışverişlerde indirim fırsatları, tüketicilerin ilgisini çekiyor. Akbank da müşterilerine özel LC Waikiki ile anlaşmalı bir kampanya düzenledi. Akbank Kart ile yapılan alışverişlerde LC Waikiki'den indirim kazanma imkanı sunuluyor, böylece alışverişler daha avantajlı hale geliyor.

30 EYLÜL'E KADAR DEVAM EDECEK

AKBANKÜ

Kampanya kapsamında, LC Waikiki mobil uygulaması üzerinden cuma günleri 250 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapanlar, 75 TL tutarında indirim kazanabiliyorlar. Kampanya 7 Temmuz tarihinde başlamış ve 30 Eylül'e kadar devam edecektir. Kampanyadan yararlanmak için kullanılan kartların Masterpass'a kayıtlı olması gerekmektedir ve Mastercard® ya da Maestro® logolu debit kart ya da prepaid özellikli kartlar kullanılmalıdır.

Müşterilerin kampanyadan sadece bir kez yararlanma hakkı bulunmaktadır ve indirim hakkı kazanabilmek için kart ve hesabın açık olması gerekmektedir. Kazanılan indirim hakkı sadece LC Waikiki mobil uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir ve diğer alışverişlerde kullanılamaz. Kampanya kapsamında elde edilen indirimle müşteriler, kıyafet alışverişlerinde ciddi bir avantaj elde ederek daha hesaplı bir alışveriş yapma imkanına sahip olurlar.