Kirpik Lifting Nedir? Nasıl Uygulanır?

Kirpik Lifting Nedir? Nasıl Uygulanır?

Genel itibariyle kirpik lifting uygulaması yaptırmak için ilk önce kirpiklere belli bir silikon yapıştırılır. Daha sonra ise bu işlem için kirpikler tek tek taranarak yapıştırılması sağlanır.

Advertorial Haber- Kirpik lifting de bunun için uyarlanmış kalıcı olarak işlem gören kirpik uzatma ve kıvırmak için tercih edilen bir araç haline gelmiştir.

Bu işlemi tercih etmek için gerçekten az kirpiği olanlar ya da cansız bulanlar kirpik lifting işlemini tercih etmelidirler. Bunun yanında eğer kirpiğiniz renksiz ha da kıvrık değilse de bu işlem sizin için son derece uygun bir işlem olacaktır.

Kirpik Lifting Nedir?

Hepimiz günlük hayatta uzun ve kıvrık kirpiklere sahip olmayı çok istemişizdir. Bunun için sürekli rimel maskara ya da kirpik makası gibi aparatlar kullanarak kirpiklerinize istediğiniz görünümü vermeye çalışırız. Bu işlem ile cansız kirpikler hayat kazanacaktır.

Kirpik Lifting Nasıl Uygulanır?

Kirpiği kaldırmak ve kıvırmak için kirpik düzeyine bazı solüsyonlar yapılır. Bu işlem sonrasında 15 ila 20 dakika gibi bir bekleme süresi olmaktadır. Daha sonra kişinin işlemi devam ettirilerek son bulur.

Kimler Bunu Tercih Edebilir?

Kirpiklerinin daha hacimli olmasını isteyen bireyler tercih edebilir.

Neden Lifting Uygulaması Yaptırmalısınız?

Hem daha uzun kirpiklere kavuşmak için hem canlı görünüm için hem uzun ve aynı zamanda kıvrık kirpiklere sahip olmak için renkli ve mat duran kirpiklere sahip olmak için tercih ettiğimiz kirpik lifting uygulaması bizlere hem daha güzel görünüm verir hem de daha sağlıklı bir görünüm kazanmamızı sağlar.

Kirpik Lifting Uygulamasının Faydaları Nelerdir?

Kirpik lifting uygulamasını kullanmanın bizlerle sağladığı oldukça fazla yarar vardır. Bu yararlar arasında hem sağlıklı ve güzel bir görünüm kazanmamızı sağlar hem de uzun ve kıvrık kirpiklere sahip olmamızı sağlar.

Microblading (Kaş Kontörü) Nasıl Yapılır?

Microblading yani kas Kontörü işlemi kasları seyrek olanlara kası olmayanlara ya da daha gür ve güzel görünümlü kirpiklere sahip olmak için yaptığımız bir uygulama haline gelmiştir. Bu işlem sırasında hiçbir ağrı acı sızı ya da dikiş sıkıntısı olmaz. Tek seans halinde microblading uygulaması yapılmaktadır.

Microblading (Kaş Kontörü) Kimlere Yapılır?

Bu işlem isteyen herkese yapılabilir. İster kadın ister erkek kaşı seyrek olan ve kaşı olmayan ya da daha cazip görünen kaşlar için yaşını doldurmuş herkese kolay bir şekilde uygulanabilir.

Microblading (Kaş Kontörü ) İşleminin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Bu işlemin bizlere sağladığı avantajlar oldukça fazladır. Bizim daha sağlıklı görünmemizi daha güzel kaşlara sahip olmamızı microblading sağlar. Dolgun istediğiniz şekilde ve istediğiniz seyreklikte sahip olduğunuz kaşlar sizi makyaj konusunda uğraştırmaktan kurtarır ve son derece sağlıklı bir işlemdir.

Microblading (Kaş Kontörü ) Sonrası Yapılması Gerekenler

Her işlem sonrası gibi microblading işlemi yapıldıktan sonra da güneş ışınlarından ve darbelerden kaşı korumak gerekir ve keskin kimyasallardan arındırmak gerekir. Bu sayede de işlem daha kalıcı ve sağlıklı olur.

Nail Art Nasıl Yapılır?

Nail art işlemi kuaförler tarafından ya da menikür pedikür işlemi yapan uzmanlar tarafından yapılmaktadır. Son derece dikkat ve uğraş isteyen bu işlem bir ila iki saat gibi bir süre sürmektedir.

Nail Art Kimlere Uygulanır?

Bu işlem özellikle kadınlara uygulanır. Tırnak bakımı yaptırmak ve süslemek isteyen kişilerin tamamına yapılabilir. Oldukça uyguna nail art işlemi ve kolaya yapılan bir işlemdir.

Nail Art Modelleri Nelerdir?

Bu işlemin birçok modeli vardır. Özellikle tercih edilen modeller parlak ve simli modeller olsa da isteyen kişiye istenilen şekilde bu işlem yapılmaktadır. Acısız ağrısız bir şekilde nail art işlemi yapılabilir.

Nail Art Fiyatları

Herkes tarafından çok sevilen bu işlemin hiçbir zor yanı bulunmamaktadır. Dolayısıyla nail art fiyatları oldukça uygun olup cep yakmayacak tarzda olmaktadır.

Advertorial Haber