Gittigidiyor Garanti Bonus kampanyası

Gittigidiyor Garanti Bonus kampanyası

Alışveriş siteleri ,bankalarla anlaşma sağlayarak kampanyalar düzenlemektedir.Gittigidiyor'da Garanti Bankası'yla düzenlendiği Bonus kampanyası merak edilmektedir. Garanti Bonus kampanyası nedir? Bu haberimizde Gittigidiyor'da geçerli Garanti Bonus kampanyasını sizler için derledik. İşte 2021 Garanti Bonus kampanyası...

Gittigidiyor sitesi üzerinden birçok kampanya düzenlenmektedir. Bu kampanyalar sayesinde insanlar avantajlı şekilde alışveriş gerçekleştirmektedir. Garanti Bankası'nın kampanyası 16 Haziran 2021 tarihi itibariyle başladı. Gittigidiyor’da bonus kredi kartı sahiplerininin yapacağı 500 TL ve üzeri garantipay ödemelerde 50 TL 1000 TL ve üzeri ödemelerde 75 TL değerinde bonus kazandırmaktadır. Kampanya 16-30 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyanın detayları şu şekildedir;

Gittigidiyor Garanti Bonus kampanyası

Kampanya detayları

Bu etkinlik 16-30 Haziran 2021 tarihleri ​​arasında geçerlidir.Etkinliğe SMS veya BonusFlaş ile katılın, 500-999,99 TL taksitli alışveriş yapın ve bir çekim 25 TL, GittiGidiyor'da bir kez yapılan 1.000 TL'lik alışveriş 50 TL ve üzeri ödül kazanacak.Etkinliğe katılıp GarantiPay'i kullanarak ödemeyi tamamlayanlar 50 TL, 500-999,99 TL arası alışveriş yapanlar, 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ise 75 TL ödül alacak.

Etkinliğe BonusFlaş ile katılmak için "Şimdi Katıl" butonuna tıklamanız veya SMS ile katılmak için GITTGIDIYOR yazarak 3340'a SMS göndermeniz gerekmektedir. İlk satın alma işleminden önce katılım zorunludur.Peşin fiyatına 9 taksit kullanılabilir. Yapılacak alım otomatik olarak dokuza bölünmez. Taksitli ödeme yapılabilen ürünlerde, taksit kısıtlamalarına göre faizsiz ödeme yöntemi sunuluyor.

Her müşteri kampanyaya bir defa katılabilir. Kampanyadan en fazla 75 TL bonus kazanılabilir. Bonus kazandığınıza dair mesaj geldiğinde 15-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında bonusu kullanabileceksiniz.

Garanti Bonus Card, Garanti Bonus Business Card, Easy, Money Bonus, Bonus Sanal kartlar, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Deniz Bonus, Deniz Bonus Business, TEB Bonus, Altenatifbank Bonus, Teb Bonus Business, ING Bonus, ICBC Turkey Bonus, ICBC Turkey Bonus Business, Fibabanka Bonus ve Fibabanka Bonus Business kartlar kampanya dahilindedir.

Garanti Paracard, ING Bonus Business, Şeker Bonus, Şeker Bonus Business, Altenatifbank Business Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Türkiye Finans Happy Business Card, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları, American Express kartlar, Altın Bonus, Igaranti, Paracard Sanal kartlar ve bonus kullanımları ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir.

Tüzel kişiler kampanya dahilinde değildir. harcamadan önce ” GITTIGIDIYOR ” yazıp; Garanti Bonus sahipleri 3340’a, Deniz Bonus sahipleri 3280’e, TEB Bonus sahipleri 4616’ya, ING Bonus sahipleri 2205’e, Altenatifbank Bonus sahipleri 4055’e, ICBC Turkey Bonus sahipleri 05327524404’e SMS göndermesi gerekmektedir. Fibabanka Bonus kartları için katılım şartı yoktur.

İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi olmayacaktır. SMS Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,48 TL ücret alınmaktadır. Geri Dönüş SMS leri Garanti BBVA tarafından karşılanmaktadır.

Mücevher, Takı, Saat kategorisindeki “Külçe, Ziynet Altın” alt kategorilerinde ve Otomobil, Motosiklet kategorisindeki “araç satışlarında” kampanya dahilinde değildir.

GittiGidiyor ve Garanti BBVA kampanya değiştirme ve durdurma hakkına sahiptir.