En Güzel Anneler Günü Mesajları- Anneler Günü Sözleri 2022

En Güzel Anneler Günü Mesajları- Anneler Günü Sözleri 2022

Anneler Günü'ne sayılı günler kalmışken vatandaşlar annelerine ne mesaj atacağını araştırıyor. En güzel anneler günü sözleri, anneler günü mesajları gursesgazetesi.com'da

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar gününde anneleri onurlandırmak ve teşekkür etmek amacıyla kutlanan Anneler Günü bu yıl da gelip çattı. Önümüzdeki Pazar günü 8 Mayıs tarihinde Anneler günü kutlanacak. Annesinden uzakta olanlar ve anneler gününü mesajla kutlayacak olan kişiler ve annesine aldıkları hediyelere not yazmak isteyenler ise internette sıkça "En Güzel Anneler Günü Sözleri" ve "En Güzel Anneler Günü Mesajları" araması yapıyor. Peki; Anneler Günü'nde kullanılabilecek en güzel sözler nelerdir? En güzel Anneler Günü sözleri gursesgazetesi.com'da...

En Güzel Anneler Günü Sözleri 2022

Dünyanın en güzel annesi, Anneler Günün kutlu olsun. Hayatımda olduğun için sana minnettarım. Bebekliğimden beri bana gösterdiğin sevgi, sabır ve nezaket için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum anneciğim!

Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum annem. Anneler günün kutlu olsun.

Gözyaşlarımı dindiren, beni hayata getiren ve hayata bağlayan canım annem. Anneler günün kutlu olsun.

Karşılıksız tek sevgi senin bize olan sevginmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum anne. Seni çok seviyoruz. Ellerinden öpüyoruz anneciğim.

Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse annem derdim canım annem. Seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim... Anneler günün kutlu olsun!

Hastalandığımda şifa, üzüldüğümde derman, sevincimde ortak olan en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşım annem… Anneler günün kutlu olsun.

Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem...

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın, Annemsin. Varlığımın tek nedeni… Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun birtanem.