Duşakabinde ki inatçı lekelere son! Dakikalarca ovalama derdi olmadan mucizevi yöntem: Parlak görüntü için kaçırılmaz fırsat

Duşakabinde ki inatçı lekelere son! Dakikalarca ovalama derdi olmadan mucizevi yöntem: Parlak görüntü için kaçırılmaz fırsat

Duşabinlerdeki inatçı lekeler evlerin korkusu rüyası haline geliyor. Ancak bunlardan kurtulmak çok kolay! Tüm detaylar haberimizde.

Eğer bu yöntemleri kullanırsanız pırıl pırıl duşakabinleriniz olacak! İnatçı lekelerden kurtulmak bu yöntemlerle çok kolay! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DUŞAKABİNLERDEKİ LEKELERDEN KURTULMA YÖNTEMLERİ

Duşakabinlerde zamanla oluşan inatçı lekeler bazen kabus haline gelebiliyor. Artık duşakabinlerinizi pırıl pırıl yapmak için çok basit bir yönteminiz var. Duşakabinlerinizi pırıl pırıl yapmak için sirke kullanmanız yeterli olacak. Duşakabinlerinizi normal şekilde temizlemeden önce sirke ve soda temizlenecek yere dökülür. 

Duşakabin Temizleme Yöntemleri

Karışım yaklaşık 10 dakika bekletildikten sonra fırçalama işlemi yapılır. Sonrasında ise ılık suyla durulayabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise limon suyu ve karbonat karışımı. Aynı şekilde vazelin de lekelerin yumuşamasına yardım olur. Duşakabinlerinizde vazelin kullanırsanız pırıl pırıl sonuçlar alabilirsiniz. Duşakabin temizliği için kaya tuzu de tercih edilebilir, duşakabininizi temizleyeceğiniz suyun içine kaya tuzu ekleyerek 10 dakika içinde inatçı lekelerden kurtulabilirsiniz. Son olarak diş fırçasına macun sürüp duşa kabini fırçalayarak ılık suyla da durulayabilirsiniz. 

Kaynak:Gürses Gazetesi