Chiliz Fiyat Tahmini

Chiliz Fiyat Tahmini

Socios platformu tarafından 2018 yılında piyasaya sürülen Chiliz (CHZ) fiyat tahmini verileri, uzun vadeli yatırımcılar için oldukça önemli. Eğlence ve spor dünyasında blokzinciri tabanlı çözümler sunan Chiliz, borsalarda CHZ simgesi ile işlem görüyor.

Advertorial Haber - Socios platformu tarafından 2018 yılında piyasaya sürülen Chiliz (CHZ) fiyat tahmini verileri, uzun vadeli yatırımcılar için oldukça önemli. Eğlence ve spor dünyasında blokzinciri tabanlı çözümler sunan Chiliz, borsalarda CHZ simgesi ile işlem görüyor. Türkiye’den ve dünyadan birçok spor kulübü ile işbirliği yapması ile adını duyuran Chiliz coin’in güncel fiyatına CHZ USDT bağlantısı üzerinden erişmek mümkün.

CHZ uzun vadeli fiyat tahminleri, birçok kritere göre hesaplanabiliyor. Kripto para piyasasının genel seyrinin yanı sıra, Chiliz ağının spor kulüpleri ile yaptığı işbirlikleri de CHZ coin fiyatını etkileyen kriterler arasında. Kripto para projelerinin orta ve uzun vadede fiyat tahmin ve analizlerini paylaşan platformlardan Digital Coin Price, CHZ’nin 2022 ve ilerleyen yıllardaki tahminlerini sunuyor. Platforma göre CHZ 2022 yılı içinde 0,18 dolar seviyesini test edebilir. Digital Coin Price analizine göre CHZ 2025 yılında 0,27 dolar, 2030 yılında ise 0,61 dolar düzeyini görebilir. Bununla birlikte, teknik parametrelerin yer aldığı algoritmanın önerileri bir kesinlik içermiyor ve yatırım tavsiyesi kapsamında değil.

Chiliz Coin Geleceği 2022

Eğlence, spor ve e-spor dünyasının blokzinciri projesi olarak bilinen Chiliz’in geleceği yatırımcılar açısından çok önemli. Chiliz coin geleceği 2022 ve ilerleyen yıllarda, coin’i uzun vadeli tutan kripto para yatırımcıları açısından merak ediliyor. Kripto borsasında CHZ simgesi ile işlem yapılabilen Chiliz için, 2022 yılı beklentilerinde pozitif olan analistler mevcut. CHZ fiyatında yükseliş bekleyen analistlerin en önemli dayanağı, genel piyasanın yükseliş trendine girmesi. Buna ek olarak Chiliz ağında, yeni spor kulüpleri ile yapılabilecek işbirlikleri de fiyat yükselişini tetikleyebilir. Yükseliş beklentileri, kesin bir tahmin içermemektedir. CHZ coin’de düşüş bekleyen analistler de mevcuttur. CHZ’de negatif tahminler, genel piyasanın satıcılı olması ve Chiliz ağına olan ilginin düşmesine dayanmaktadır. Buna ek olarak, düşüş beklentileri de kesin bir tahmin olarak nitelendirilemez.

Chiliz Coin Geleceği 2023 - 2024 - 2025

Uzun vadeli kripto para yatırımcıları için 2023 ve sonraki yıllardaki kripto para fiyat tahminleri önemli bir öngörü olarak öne çıkıyor. Digital Coin Price platformu, 2030 yılına kadar CHZ fiyatlarını belli teknik indikatörlere göre sunuyor. Coin fiyatı tahminlerinin paylaşıldığı sitede CHZ’de 2023 yılı içinde 0,2 dolar, 2024 yılında 0,22 dolar, 2025 yılında ise 0,27 dolar düzeyinin test edilebileceği ifade ediliyor. Chiliz coin fiyatındaki beklentiler, sitede yalnızca teknik indikatörler odaklı hesaplanıyor. Kripto para piyasası, farklı piyasa koşullarından etkilenen volatil bir yapıda olduğu için, fiyat tahminleri kesin değil ve bir yatırım tavsiyesi içermiyor. Bu nedenle uzun vadeli altcoin yatırımcıları için, teknik ve temel analize göre yatırım kararı almak önemli.

Chiliz Coin Alınır mı?

Chiliz ağı, Socios adlı şirket tarafından geliştirildikten sonra, birçok spor kulübü ile işbirliği yaptığını duyurdu. Spor ve eğlence dünyasını, blokzinciri teknolojisinin gücüyle dijitalleştirmeyi hedefleyen Chiliz ağı, bu zamana kadar Barcelona, Roma, PSG ve Galatasaray gibi birçok kulüple işbirliği yaptı. Taraftar token (fan token) kavramının ortaya çıkmasını sağlayan Chiliz ağı ve yerel token’i CHZ, kurulduğu 2019 yılının ardından ciddi bir getiri sağladı. 2019 yılında 0,005 dolardan işlem gören CHZ coin, 2021 yılı içinde 0,7 dolar seviyesinin üzerini gördü. 2022 yılında 0,1 doların altını test eden CHZ, 3 yıllık zaman diliminde ciddi bir getiri ve kayıp yaşanan bir coin oldu. Bu nedenle Chiliz coin satın alım kararında her yatırımcı, kendi temel ve teknik analiz yaklaşımına göre karar almalı.

Chiliz Coin Nereden Alınır?

Popüler kripto para projeleri içinde yer alan CHZ, piyasa değerine göre en büyük 100 kripto varlık içinde bulunuyor. CHZ coin almak için, kripto para borsaları tercih edilebilir. Düşük alım satım komisyonları ve güvenli altyapısı ile öne çıkan Kucoin, Chiliz satın almak için tercih edilebilir. Kripto borsası, yüksek işlem hacmi ile dünyanın en büyük 5 borsasından biri. Her 4 yatırımcıdan 1’inin tercih ettiği Kucoin, yatırımcıların finansal varlıklarını sigorta fonu ile güvence altına alması ile öne çıkıyor. Web sitenin yanı sıra Kucoin borsası, iPhone ve Android akıllı telefon sahipleri için hızlı bir mobil uygulamaya da sahip.

Advertorial Haber