Bursa'da AVM'de Mağazanın Tavanı Çöktü? Yaralı ya da Ölü Var mı? Mağazanın Tavanı Neden Çöktü?

Bursa'da AVM'de Mağazanın Tavanı Çöktü? Yaralı ya da Ölü Var mı? Mağazanın Tavanı Neden Çöktü?

Bursa'da meydana gelen olayın görüntüleri görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Bursa'da bir AVM'de yer alan mağazanın tavanı çökünce ortalık karıştı. Olay yerine pek çok ekip sevk edildi. İşte detaylar...

Bursa'da yer alan ve Bursa'nın en büyük AVM'lerinden birisi olarak bilinen Zafer Plaza'da mağazanın tavanı çökünce büyük bir panik yaşandı. Yaşanan olayla birlikte pek çok kişi can kaybının olup olmadığını merak etti. Bursa'da mağazanın tavanı çökmesi olayında can kaybı yaşandı mı? Yaralı var mı?

Bursa'da meydana gelen olayın görüntüleri görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Bursa'da bir AVM'de yer alan mağazanın tavanı çökünce ortalık karıştı. Olay yerine pek çok ekip sevk edildi.

Bursa'da Hangi Mağazanın Tavanı Çöktü?

Bursa'da Zafer Plaza'nın Güney cephesinde yer alan ünlü giyim mağazasında bugün oldukça korkutan bir olay yaşandı. Torunlar A.Ş.'ye ait olan Zafer Plaza'nın Güney cephesindeki mağazada tavan çökmesi meydana gelince ortalık toz duman oldu. Korkutan görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

O sırada mağazada bulunan çalışan ve alışveriş yapan pek çok müşteri paniğe kapıldı. Ortalığın tozla dumana bürünmesinin ardından plazada bulunan pek çok kişi kendini can havli ile dışarı atarken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, 112, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekibi sevk edildi.

Bursa'da Mağaza Tavanı Neden Çöktü?

Olay sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi Alinur Aktaş'tan açıklama geldi. Aktaş olay ile ilgili olarak şu sözleri söyledi;

Malumunuz bölge, tarihin ortaya çıkarılması adına lüzumsuz yapılardan, eskimiş ve fonksiyonunu yitirmiş binalardan ayıklanıyordu. Bu noktada da AVM'nin ek binası olarak kullanılan binanın çalışması, bizatihi AVM yönetimi tarafından yapılıyordu. İstişarelerini yaptığımız bir çalışmaydı. Bir kısımda göçme meydana geldi. Allaha hamdolsun şu an için bir can kaybı ya da yaralanma söz konusu değil. Gerekli müdahale, ekipler tarafından yapılıyor. Üst taraftaki çalışmanın etkisi olabilir, başka bir şey olabilir. Tavandaki çökmeden mütevellit bir sıkıntı, öyle söyleyeyim. Tavanda daha önceden yapılmış bir imalattan kaynaklanmış olabilir, bilemiyorum. Ben mevcut AVM'nin kalan kısmını etkileyecek bir şey olacağını zannetmiyorum. Bütün ekiplerimiz şu anda orada, herhangi bir ihtiyaç söz konusu değil.