Bursa BursaKart bakiye sorgulama işlemi 2022

Bursa BursaKart bakiye sorgulama işlemi 2022

Bursalı vatandaşların şehir içi otobüs kullanımlarında ihtiyaç duydukları BursaKart'ı yeni çıkartan ya da bakiye sorgulamanın nasıl yapılacağını bilmeyen vatandaşlar nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki; BursaKart bakiye sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Bursa ilinde şehir içi ulaşım araçlarına binebilmek için kullanılan BursaKart'ı yeni çıkartacak olan ya da bakiye sorgulama işleminin nasıl yapılacağını bilmeyen vatandaşlar bu işlemin nasıl yapılacağını gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında sıkça aratıyor. Bursa'nın resmi kent kartı olan BursaKart'a bakiye yüklemiş ancak ne kadar bakiyesi olduğunu bilmeyen kişilerin sıklıkla araştırdığı bakiye yükleme işleminin nasıl yapılacağını araştıran vatandaşlar çok sayıda farklı çözüm yolu ile karşılaşabiliyor. BursaKart bakiye sorgulama işleminin nasıl yapılacağı ile ilgili detaylar ve satır başları haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

BursaKart Nasıl Bakiye Yüklenir?

Bursa ili toplu taşıma araçlarında kullanmak amacıyla vatandaşların aldığı BursaKart'a nasıl bakiye yüklenebileceğini hala bilmeyen pek çok vatandaş bulunuyor. BursaKart'ına bakiye yüklemek isteyen vatandaşlar için farklı çözüm yolları bulunuyor. Vatandaşlar BursaKart'larına bilet gişelerinden, para yükleme bankolarından ve mobil uygulamadan bakiye yükleme işlemini gerçekleştirebiliyor. Bunun yanı sıra akıllı telefonu olmayan ya da mobil uygulamadan işlemi yapamayan kişiler için ise BursaKart'ın resmi internet sitesinden işlem gerçekleştirilebiliyor. BursaKart'larına para yükleyecek olan vatandaşlar "Online Dolum" "Online Vize" ya da "Aylık Abonman Yükle" seçenekleri ile mobil uygulama ve resmi internet sitesi üzerinden bakiye yükleme işlemi yapabiliyor. BursaKart bilgilerini giren vatandaşlar kredi ya da banka kartı bilgilerini de ilgili kısımlara girerek dolum işlemi gerçekleştirebiliyor.

BursaKart Bakiye Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

BursaKart bakiyesini bilmeyen ve bakiye sorgulama işlemi yapmak isteyen vatandaşların sıklıkla araştırdığı BursaKart bakiye sorgulama işlemi de bakiye yükleme işlemi gibi farklı seçenekler ile gerçekleştirilebiliyor. Bakiye sorgulama işlemleri bilet gişelerinden, dolum noktalarından, banko cihazlarından ve mobil ile internet arayüzü ile gerçekleştirilebiliyor. Vatandaşların BursaKart bakiyelerini çevrimiçi olarak sorgulamaları için mobil uygulama ya da BursaKart resmi internet sitesindeki ilgili kısma kart bilgilerini girmeleri yeterli oluyor. Vatandaşlar bu şekilde bakiye sorgulama işlemi yaparak ne kadar bakiyeleri kaldığını öğrenebiliyor.

BursaKart Ne Kadar? BursaKart Öğrenci ve Tam Fiyatları 2022

BursaKart bilet fiyatları da vatandaşlar tarafından sıkça merak ediliyor ve araştırılıyor. Vatandaşların sıkça araştırdığı BursaKart fiyatları ise şu şekilde;

BursaKart Tam Ulaşım Fiyatı

  • 5.25 TL (Metro)

BursaKart Öğrenci Ulaşım Fiyatı

  • 2.25 TL