Alanya'da İranlılar için özel parti düzenleyen gece kulübü hangisi?

Alanya'da İranlılar için özel parti düzenleyen gece kulübü hangisi?

Alanya'da yalnızca İran uyruklu kişiler için +18 partiler düzenleyen gece kulübü gündeme bomba gibi düştü. Peki; hangi gece kulübü İran'lılar için özel partiler veriyor? Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Antalya Alanya'da bulunan bir gece kulübü son günlerde gündeme düştü. Ülkemize son yıllarda sıkça turistik geziler düzenleyen Arap ve Orta Doğu ülkelerinin vatandaşları için verilen ayrıcalıklı durumlar dikkat çekerken, bu ayrıcalıklara bir yenisinin daha eklenmesi dikkat çekti. Peki; Antalya Alanya'da bulunan ve yalnızca İran uyruklu vatandaşlar için özel partiler düzenleyen gece kulübü hangisi? Detaylar ve olaya ilişkin satır başları haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

Son zamanlarda döviz kurundaki yukarı doğru ivmelenme nedeniyle Türk Lirasında meydana gelen önüne geçilemeyen değer düşüşü, ülkemizde yerli turistlerin eğlence ve tatil bölgelerinde yeteri kadar aktif olamamasına sebep oldu. Rusya- Ukrayna arasındaki kriz nedeniyle bu yıl Antalya başta olmak üzere tatil bölgelerine çok fazla Rus ve Ukrayna uyruklu turistin gelememesi beklenirken, son 10 yıldır ülkemizi sıklıkla tercih eden Arap ve Orta Doğu uyruklu kişiler bu yıl da ülkemize yoğun bir şekilde gelecekler. Ancak bazı tatil bölgelerinde Arap ve Orta Doğulu kişilere ayrıcalık verilmesi ülkemizdeki vatandaşların dikkatini çekti.

Son olarak Antalya'nın en sık tercih edilen tatil bölgesi olan Alanya'da bir gece kulübünün yalnızca İran uyruklu kişilere özel parti veriyor olması vatandaşların tepkisini topladı.

Alanya'da sadece İran uyruklu kişilerin gidebildiği gece kulübü hangisi?

Antalya Alanya'da yer alan bir gece kulübü yayınladığı afiş ile dikkat çekti. Ceila Club adındaki gece kulübünün İran uyruklu kişiler için düzenlediği partinin içeriği ise dikkat çekti. Partilere yalnızca İran uyruklu vatandaşların girebildiği iddiası ile birlikte sosyal medya gündemi birden karışırken, partinin tanıtım sloganında kullanılan "Sınırsız alkol ve striptiz şova hazır mısınız?" cümlesi ise dikkat çekti. Tanıtımların Farsça yapılması nedeniyle Ceila Club'a tepkiler çığ gibi büyürken, ilgili gece kulübünden konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Paylaşımların yapılmasının ardından vatandaşlar Türkiye'de İran'lı vatandaşlar için ayrıcalık sunulma iddiasına yerli turistler büyük tepki gösterdi. Ancak partilerin her gece için geçerli olmadığı, bazı gecelerde "Iran Night" adındaki özel etkinlikler yapıldığı öne sürüldü.