Ağustos ayında aşkı bulacak olan burçlar! Ayın bu günlerini not edin: Hayatınızın aşkı karşınıza çıkacak

Ağustos ayında aşkı bulacak olan burçlar! Ayın bu günlerini not edin: Hayatınızın aşkı karşınıza çıkacak

Bu ayın gelmesiyle birlikte aşktan yana şanslı olacak burçlar belli oldu. Ağustos ayında hangi burçlar aşkın güzelliklerini deneyimleyecek? İşte sıcak yaz günlerinde kalpleri hızlandıracak ve aşkı yakalayacak olan o burçlar…

Her ay gezegenlerin değişen hareketleri ve oluşturduğu açılar, burçların hangi alanlarda şanslı ya da şanssız olabileceğini gösterir. Bu sebeple burçların yaşamları her ay biraz değişkenlik gösterebilir. Ağustos ayının gelmesiyle beraber, bu ayın şanslı burçları da belli olmuş durumda. Özellikle bazı burçların aşk hayatlarının ağustosta parlak bir döneme gireceği tahmin ediliyor.

Ağustos ayının gelmesiyle birlikte aşk alanında şans yakalayacak, tutkulu bir aşk yaşayacak ya da daha ciddi bir ilişkiye adım atacak burçlar belirlendi. Bu burçlar için aşkın kapısı aralanıyor. Peki, ağustos ayında hangi burçlar aşkı bulacak? İşte yaz aylarının getirdiği enerjiyle kalpleri hızlandıracak ve aşkı bulacak olan o burçlar…

AŞKI YAKALAYACAK BURÇLAR 

burçlar

Aslan Burcu

Ağustos ayı, Aslan burçları için özellikle parlak bir dönem olacak. Yeni ayın etkisiyle birlikte, kendi doğum ayını kutlayan Aslanlar daha da parlayacak. Aşk hayatındaki karmaşıklıkların çözüme kavuşacağı bu dönemde, Aslanlar daha sakin bir aşk yaşamı sürdürecekler. Yalnız Aslanlar için hoş sürprizlerle dolu aşklar gündeme gelebilir. Geçmiş ilişkilerden hala kopamamış Aslanlar için ise retroyla birlikte eski ilişkilerin tekrar gündeme gelme ihtimali bulunuyor.

Başak Burcu

Başak burçları aşkı özel bir önem vermeseler de, aşk kapılarının çalındığı bir döneme giriyorlar. Ağustos ayının aşk enerjisinden en çok faydalanan burçlardan biri olan Başaklar için eski ilişkilerin tekrar canlanma olasılığı yüksek. Ancak retro hareketlerinin etkisi göz önünde bulundurularak, adımların dikkatli bir şekilde atılması önemli.

Akrep Burcu

Ağustos ayı, tutkulu aşkların müjdecisi olan Akrepler için oldukça özel bir dönem getiriyor. Yeniayın, retroyla birleşen etkisiyle Akreplerin aşk hayatı adeta alevlenebilir! Bu dönemde mutlu olmaları ve ciddi ilişkilere adım atmaları oldukça olası. Ancak Akreplerin, tüm bu gelişmeleri mantıklı bir şekilde değerlendirmesi önerilir.