2022 Kapadokya'da balon turu ne kadar? Bir balon turu kaç dakika?

2022 Kapadokya'da balon turu ne kadar? Bir balon turu kaç dakika?

Yaz ayına girildiği andan itibaren tatil sezonu açılmaya başladı. Tatil yapmak isteyen kişiler yeni tatil yerlerden çok fiyat araştırması yapmaya başladılar. Özellikle dünya çapında ilgi gören Kapadokya balon turları merak konusu oldu. İşte detaylar...

Havaların ısınması ile birlikte tatil sezonu da açıldı. Tatile çıkmak isteyen kişiler de kış aylarından itibaren tatil için yeni yerler araştırırken, fiyat araştırması da yaptılar. Deniz tatili yapmak isteyen kişilerin sayısı bir hayli fazla iken, doğa ile iç içe yerler ve tarihi mekanlar da tatilcilerin rotalarındandı. Bu nedenle herkes kendi zevkine ve ihtiyacına uygun bir şekilde tatil yeri araştırmasına başladı. Özellikle ailecek gidilecek olan tatil yerleri genellikle deniz tatilleri yani Ege bölgesi seçilirken, Tarihi mekanlar da tercih edilenlerin arasında yer aldı.

Yaz sezonunun açılmasının hemen ardından, düğün sezonu da eş zamanlı olarak açılmış oldu. Bu yaz ya da Eylül ayı gibi evlenecek olan çiftler tatil yerlerini şimdiden ayarlamak için araştırmalara girdi. Çiftlerin en çok tercih ettiği yerlerin arasında ise Kapadokya da vardı. Sabah gün doğumu ile birlikte balon turlarının ardından romantik oteller ve restoranlar oldukça ilgi uyandırdı. Deniz bölgelerinde yapılan tatil gibi olmasa da tarihi bir dokunun içerisinde ve doğa güzellikleri ile baş başa kalmak isteyen kişiler, genellikle her mevsim Kapadokya tercih etti.

Daha çok kış aylarında tercih edilse de yaz aylarında ve sonbahar mevsiminde de tatilcilerin ilk durağı yine Kapadokya oldu. Kapadokya'ya tüm dünya genelinde vatandaşların ilgi göstermesi de orayı özel kılan bir diğer özellik olarak görüldü. Özellikle sabah saatlerinde yapılan balon turları ile birlikte tüm güzellikleri görerek zaman geçirmek, dünya genelinde pek çok vatandaşın ortak olarak beğenisi haline geldi. Otellerin de sayısının oldukça fazla olmasının yanı sıra, genel olarak doğa ile iç içe mekanlara kurulması beğeni topladı. Taş mekandan yapılan otellerden ve romantik yemeklerden çok balon turları ve bu balon turlarının maliyetleri merak konusu haline geldi. Peki Kapadokya balon turları ne kadar?

KAPADOKYA BALON TURU NE KADAR?

45 dakika kadar süren balon turlarının fiyatı en çok merak edilenler arasında yer aldı. Yurt dışında da rehavet gören balon turunun fiyatı ise dudak uçuklattı. 45 dakikalık bir balon turuna katılmak isteyen kişilerin 3 bin 500 TL ödeyeceği öğrenildi.