Galatasaray Yeni Sezon Forma Fiyatları- Galatasaray Yeni Sezon Formaları Ne Kadar?

Galatasaray Yeni Sezon Forma Fiyatları- Galatasaray Yeni Sezon Formaları Ne Kadar?

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın 2022-23 forma tasarımları internete sızmıştı. Haberini ilk yapanlarından olduğumuz Galatasaray 2022-23 forma tasarımlarının ardından, yeni sezon forma fiyatları da gursesgazetesi.com'da...

Galatasar'lı oyuncuların sahada terleteceği, taraftarların ise her anında sırtında olacak olan 2022- 23 sezonu için Galatasaray forma tasarımları geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan 2022 2023 Galatasaray forma tasarımları kimi taraftarlar tarafından oldukça beğenilmiş ve olumlu yorumlar almış, kimi taraftarlar ise tasarımlardan şikayetçi olduğunu sosyal medyada paylaşmıştı. Galatasaray'ın 2022- 23 sezonunda terletmesi beklenen forma tasarımları tartışmalara yol açmış olsa da, taraftarların ortak sorusu 2022 2023 sezonunda Galatasaray forma fiyatlarının kaç TL olacağı yönündeydi.

Galatasaray taraftarları, artan enflasyon ve pek çok sektör ile hizmete gelen zamlarla birlikte giyim sektörüne de gelen zamların 2022- 2023 sezonunda takımlarının fora fiyatlarına nasıl yansıyacağını merak ediyor. fiyatlarda artış olacağına kesin gözle bakılırken geçen sezonun forma fiyatları da pek çok taraftar için merak konusu oldu. Bu sezonun başında Galatasaray'lı futbolcuların ve taraftarların giymeye başladığı 2021- 2022 sezonu formaları taraftarların yine bir kısmının beğenisini toplarken, bir kısmının da eleştirilerini almıştı. Sezon başlangıcından önce 399 TL'lik fiyat etiketiyle taraftarlar için satışa sunulan 2021- 2022 sezonu Galatasaray formaları sezon içerisinde zam görmüş ve 499.90 TL gibi bir fiyata yükseltilmişti.

Yeni sezon formalarının da zamlı bir şekilde satışa sunulmasına kesin gözle bakılırken pek çok Galatasaray taraftarı, takımının 2022- 2023 sezonunda sahada terleteceği formaların satış fiyatını merak ediyor. Son zamanlarda gerek sosyal medyada gerekse arama motorlarında sıkça araştırılan, Galatasaray formalarının kaç TL olacağı ile ilgili pek çok iddia bulunuyor.

2022/ 23 Galatasaray Formaları Kaç TL? Galatasaray Yeni Sezon Forma Fiyatları

Spor Toto Süper Lig'in bitmesine az bir zaman kalmışken yeni sezon formalarının ne zaman tanıtılacağı ve fiyatlarının ne olacağı merak konusu oldu.

Ligin bitiminden sonraki birkaç hafta içerisinde lansmanının yapılması beklenen sarı kırmızılı formaların göğüs sponsoru olarak "Sixt Rent A Car" omuz sponsoru olarak "Getir" ile çalışılması beklenilen formaların taraftarlar için satış fiyatı ile ilgili pek çok iddia gündemde yer alıyor. ancak daha önce de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın forma fiyatları ile ilgili paylaşımlar yapan birkaç sosyal medya hesabı, yeni sezon formalarının 700 TL'ye satılacağını paylaştı.

Yeni sezon formalarının lansmanının ardından satış fiyatının belli olması beklenirken 700 TL'lik Galatasaray yeni sezon forma fiyatı iddiası ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.