Arda Güler Real Madrid'e 'Evet' dedi! İmza için Madrid'e uçtu..

Arda Güler Real Madrid'e 'Evet' dedi! İmza için Madrid'e uçtu..

Fenerbahçe Spor Kulübü ile Real Madrid, sosyal medya hesapları üzerinden Arda Güler transferini resmi olarak açıkladı. Sarı Lacivertliler, paylaşımında ayrıca sözleşme detaylarını da kamuoyu ile paylaştı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, aynı zamanda milli takım oyuncularından birisi olan Arda Güler'in İspanyol devi Real Madrid'e 20 milyon Euro bedelli bonservis ve ayrıca 10 milyon Euro'ya varan performansa dayalı ikramiye karşılığında transferinin gerçekleştiği açıkladı.

Fenerbahçe yönetimi tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamanın içeriğinde Profesyonel futbolcu Arda Güler'in, bizimle olan sözleşmesinin feshi karşılığında İspanyol Real Madrid'e transferi 20 milyon euro bedel karşılığında gerçekleşmiş ve anlaşma taraflarca kabul edilmiştir." denildi.

Açıklamanın içeriğinde, Real Madrid'in bonservis bedeline ek olarak 18 yaşındaki oyuncunun performansına bağlı olarak maksimum 10 milyon euro prim ödeyeceği belirtildi.

Arda Güler Real Madrid

SONRAKİ SATIŞ ÜZERİNDEN %20 PAY

Arda Güler'in bir başka kulüp ile anlaşması halinde Real Madrid'in aldığı bonservis bedelinden yüzde 20'lik payın Fenerbahçe'ye gideceği belirtildi. FIFA yönergelerine göre yapılacak dayanışma katkı payının da Real Madrid tarafından ödeneceğini de kaydedildi.

İMZA İÇİN MADRİD'E UÇTU

Fenerbahçeli yıldız Arda Güler'in İspanyol devi Real Madrid ile anlaşmasının ardından Madrid'e imza atmaya gittiği bildirildi. 18 yaşındaki futbolcu, sıkı güvenlik önlemleriyle birlikte Atatürk Havalimanı'na gelirken asın mensuplarının sorularını yanıtlamayan yıldız oyuncu kendisini Madrid'e götürecek olan uçağa binerek İstanbul'dan ayrıldı.

Arda Güler Real Madrid

BU AKŞAM İMZA, YARIN TANITIM

Real Madrid, bu akşam saatlerinde Madrid'de karşılayacağı Arda Güler'i yarın basın aracılığı ile birlikte kamuoyuna açıklayacak. Milli oyuncu yarın saat 13.00'te Madrid'in Valdebebas semtindeki Real Madrid Sports City tesislerinde Real Madrid kulübünün başkanı olan Florentino Perez ile birlikte basının karşısına çıkacak.

REAL MADRID'DEN TRANSFER DUYURUSU!

İspanya 1 Numaralı Futbol Ligi takımlarından birisi olan Real Madrid, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Arda Güler ile altı yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamanın içeriğinde Real Madrid ile Fenerbahçe'nin transferle ilgili anlaşma yapıldığını ve Arda Güler'in Real Madrid'le 6 yıl süreli sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.