Galatasaray Yeni Sezon Formaları Sızdırıldı! 2022-2023 Galatasaray Forma Tasarımları

Galatasaray Yeni Sezon Formaları Sızdırıldı! 2022-2023 Galatasaray Forma Tasarımları

Futbolda 2021-2022 sezonu tamamlanmak üzereyken 2022-23 sezonu heyecanla bekleniyor. Futbolun teknik kısımları kadar merak edilen forma tasarımları ile ilgili ise yeni sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Peki; 2022-23 Galatasaray formaları nasıl gözüküyor?

Spor Toto Süper Lig'de 2021- 22 sezonu Trabzonspor'un ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi ile tamamlandı. 2022- 23 sezonu için taraftarların ve futbol severlerin heyecanı devam ederken yeni sezonlar ile ilgili sızıntılar gelmeye başladı.

Yeni sezonda takımların teknik isimleri ve oyuncuları kadar merak edilen bir diğer konu ise, futbolcuların terleteceği ve taraftarların takımlarına her zaman her yerde destek olabilmek adına giyecekleri futbol formaları. Takımların 2022-23 sezonunda giyeceği forma tasarımları taraftarlar için merak konusu iken ilk sınıtılar Galatasaray'dan geldi. İddialara göre Galatasaray'ın 2022-23 sezonunda terleteceği forma tasarımları belli oldu. Peki; Galatasaray'ın yeni sezon forma tasarımları nasıl gözüküyor? Esvaphane tarafından sızdırılan Galatasaray yeni sezon formaları gursesgazetesi.com'da


2022-23 Galatasaray İç Saha Forması

Galatasaray'ın 2022-23 sezonunda evinde giyeceği iç saha forma tasarımlarının sızdırıldığı iddia edildi. İddialarda yer alan görsellerde Galatasaray'ın iç saha formaları efsaneleşmiş parçalı tasarımın tercih edildiği görülüyor. Bir tarafı sarı, diğer tarafı ise kırmızı olan formanın boyun kısmının altındaki siyah detay dikkat çekiyor.

Galatasaray ve Nike logolarının siyah olması ise formaya şık bir hava katıyor. Ayrıca formada hafif silik bir şekilde yer alan geometrik aslan tasarımı ise kulüp simgesini ve ruhunu formaya yansıtıyor.

2022-23 Galatasaray Deplasman Forması

Çoğu zaman şık ve renkli tasarımların tercih edildiği Galatasaray deplasman formaları vatandaşların efsane parçalı formadan sonra en çok satın aldığı forma oluyor. 2022- 23 sezonunda Galatasaray'ın deplasman maçlarında sahaya çıkacağı formalar ise şık görüntüsü ile dikkat çekiyor. Siyah renkte tasarlanan formanın üstünde yine ev sahibi formasında olduğu gibi Galatasaray logosu siyah zeminli kullanılırken Nike logosu sarı renkte tercih ediliyor. Formanın üstünde bulunan hafif silik geometrik şekiller ise aslan yelesini andırıyor. Siyah renkte olan formanın sol tarafında kırmızı, sağ tarafında ise sarı detaylar yer alıyor.

Sızdırılan forma tasarımları ile ilgili henüz kulüpten resmi bir açıklama yapılmamış olması nedniyle bu formaların önümüzdeki sezonda kullanılıp kullanılmayacağı henüz kesinleşmiş değil. Forma tasarımlarının önümüzdeki yıl tercih edilecek olması henüz bir iddia olarak gündemde yerini koruyor.