Yüksel Yıldırım'ın istediği forvet ortaya çıktı! Anlaşma tamamlanmak üzere

Yüksel Yıldırım'ın istediği forvet ortaya çıktı! Anlaşma tamamlanmak üzere

Yılport Samsunspor'da bugün teknik direktör transferinin belli olması ile birlikte transferler teker teker açıklanıyor. Yüksel Yıldırım'ın istediği forvet ortaya çıktı! Anlaşma tamamlanmak üzere

Yılport Samsunspor'da bugün teknik direktör transferinin belli olması ile birlikte transferler teker teker açıklanıyor. Başkan Yüksel Yıldırım'ın geçtiğimiz haftalarda forvet transferi ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşerken o isim deşifre oldu. Başkanın sır gibi sakladığı ve "kara boğa" olarak adlandırdığı o transferde sona gelindi. Başkan Yüksel Yıldırım transferin detaylarını sır gibi saklarken gündeme o isim bomba gibi düştü. İşte detaylar..

YILPORT SAMSUNSPOR'DA TEKNİK ADAM TAMAM!

Uzun süredir belirsizliklerin devam ettiği Yılport Samsunspor'da bugün teknik direktör transferi açıklandı. Yılport Samsunspor'dan gelen resmi açıklama sonrasında kırmızı beyazlıların yeni hocası belli oldu.

Geçtiğimiz sezon Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut'un yardımcılığı yapan ve iyi bir performans sergileyen o deneyimli teknik adamın transferi tamamlandı. Ersan Parlatan ile anlaşma sağlandığı gündeme düştü. Yüksel Yıldırım ise teknik adam transferinin öncesinde prensipte anlaştığı oyuncuların transferini bu hafta sonuna kadar açıklamak istiyor.

YÜKSEL YILDIRIM ÇOK İSTEMİŞTİ!

Yılport Samsunspor'da başkan Yüksel Yıldırım'ın sürekli dile getirdiği ve gündemden düşmek bilmeyen "kara boğa" adını verdiği o transfer basına sızdı. Forvet transferi için gündeme birçok isim gelen Yılport Samsunspor'da transferi için yoğun mesai harcanan o isim deşifre oldu.

SAMSUNSPOR'DA 'ZENKE' FORMÜLÜ

Yılport Samsunspor'un yaklaşık 10 sene önce Süper Lig'e yükseldiği sezon takıma getirdiği Simon Zenke ismi takımı şampiyon yaparken Yüksel Yıldırım o formülde bir oyuncuyu aradığını teknik ekibe dile getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın da twitter hesabından yaptığı ‘Kara Boğa’ paylaşımı taraftarları bir anlamda heyecanlandırdı. Özellikle güçlü ve süratli forvet oyuncusu arayan kırmızı beyazlılar, başkentte aradığını buldu. Taraftarların da yakından tanıdığı ve Samsunspor’da görmek istediği oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı.Geçen sezon Ankara Keçiörengücü formasıyla iyi bir sezon geçiren Emeka Friday Eze ile anlaşmaya vardı.

SamsunHaberAjansı'nın haberine göre Başkan Yıldırım’ın özel olarak ilgilendiği 25 yaşındaki Nijeryalı golcünün transferi için Ankara ekibiyle masaya oturuldu. Bonservis konusunda küçük pürüzlerin kaldığı; Süper Lig’den de talipleri olan Eze’nin Samsunspor’a sıçak baktığı belirtildi. Eze, geçen sezon 30 maçta 16 gol, 4 asist ile oynadı.