Yılport Samsunspor'un Yaz Dönemi Transfer Listesi Açıklandı!

Yılport Samsunspor'un Yaz Dönemi Transfer Listesi Açıklandı!

Spor Toto 1.Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yılport Samsunspor'un Yaz Dönemi Transfer Listesi Açıklandı!

Spor Toto 1.Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Spor Toto 1.Lig'in tamamlanmasına son 4 hafta kalırken Yılport Samsunspor, play - off mücadelesini son dakikaya kadar korumak istiyor. Teknik direktör Fuat Çapa ile karşılıklı anlaşarak yolları ayıran Yılport Samsunspor'da, Yüksel Yıldırım teknik ekip ile görüşerek takımın play-off'a kalabilmesi için elinden gelenin fazlasını vermesi gerektiğini açıkladı.

Yılport Samsunspor'un olası bir play-off mücadelesine katılma durumunda ise şehirde nabızlar yükselecek. Herkesin hedeften uzaklaştığını ve play-off'ların mucize olduğunu düşündüğü Yılport Samsunspor'da şimdiden transfer listesi belli olmaya başladı. Yılport Samsunspor'un 2022 - 2023 yılı transfer listesi gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

YILPORT SAMSUNSPOR YAZ SEZONU TRANSFER LİSTESİ

Ajansspor’un haberine göre Yılport Samsunspor yeni sezonda küme düşen Göztepe’den Adis Jahovic ile Murat Paluli’yi kadrosuna katmak istiyor.

Kırmızı beyazlıların Süper Lig'den transfer etmek istediği bir diğer isim ise Kayserispor’un tecrübeli stoperi Uğur Demirok.

Spor Toto 1.Lig'e çıkmalarının ardından senelerdir Süper Lig hedefinden uzaklaşmayan Yılport Samsunspor bir türlü hedefini gerçekleştiremedi. Birçok teknik direktör ile potaya kadar gelip geçen sene averaj nedeniyle Süper Lig'e yükselemeyen Yılport Samsunspor'da gelecek sene artık şansa bırakılmayacak. Yeni sezon için bomba transferler yapması beklenen Yılport Samsunspor'da gündeme gelen isimler ise gözleri ışıldatıyor.

Kayserispor'dan tecrübeli stoper Uğur Demirok, Göztepe'den Adis Jahovic ve Murat Paluli isimleri Yılport Samsunspor'un transfer listesinde yer alan isimler olarak ön plana çıktı.

Yüksel Yıldırım'ın bu sene play - off'lara takımının kalamaması durumunda gelecek sezon planlaması için tüm transferleri erkenden tamamlayarak Süper Lig'e doğrudan çıkmayı hedefliyor.