Yılport Samsunspor'un Başarılı File Bekçisi Nurullah Aslan yuvadan uçuyor!

Yılport Samsunspor'un Başarılı File Bekçisi Nurullah Aslan yuvadan uçuyor!

Spor Toto 1.Lig'de mücadele eden Yılport Samsunspor'un başarılı file bekçisi Nurullah Aslan'a İstanbul ekiplerinden ciddi teklifler geliyor. Yılport Samsunspor'un Başarılı File Bekçisi Nurullah Aslan yuvadan uçuyor!

Spor Toto 1.Lig'de mücadele eden Yılport Samsunspor'un başarılı file bekçisi Nurullah Aslan'a İstanbul ekiplerinden ciddi teklifler geliyor. Spor Toto 1.Lig'e yükselmesinin ardından 3 yıldır üst üste Süper Lig'e yükselme hedefi için çabalayan Yılport Samsunspor'da takımın kalesini başarılı bir şekilde koruyan alt yapıdan çıkan Nurullah Aslan'a teklifler gelmeye devam ediyor.

Yılport Samsunspor'da bulduğu forma şanslarını iyi bir şekilde değerlendiren ve kadronun vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Nurullah Aslan için geçtiğimiz senelerde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgisi bulunuyordu. Özellikle Beşiktaş ile ismi çok fazla anılan Nurullah Aslan'a şimdilerde ise son şampiyon Trabzonspor'dan da teklif geldiği iddia ediliyor. Başkan Yüksel Yıldırım'ın ise İstanbul'da ekipler ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

Samsun Haber Ajansı'nın iddialarına göre ise; "İstanbul takımların bir kulübün bu transferi bitirmek için kesenin ağzını açtığı söyleniyor. İsmi sır gibi saklanan bu kulübün yöneticilerinin önümüzdeki hafta içinde Başkan Yüksel Yıldırım ile İstanbul'da gizli bird görüşme yapacağı da sızan bilgiler arasında.

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım ile ciddi bir pazarlığa girişen İstanbul temsilcisinin bu sezon sonunda genç file bekçisini kadrosuna katmakta kararlı olduğu öğrenildi. Kulübün adı sır gibi saklanırken; Nurullah Aslan'ın da bu transfere sıcak baktığı kulübüne maddi anlamda kazanç sağlayabileceği bir ortamda takımdan ayrılabileceğini yönetime söylediği öğrenildi."

NURULLAH ASLAN KİMDİR?

Ülke: Türkiye Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1997 Boy / Kilo: 202 cm, kg Pozisyon: Kaleci Kullandığı Ayak: Sağ

Samsunspor takımında Kaleci mevkinde forma giyen Nurullah Aslan, 05 Temmuz 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 202 cm boyunda ve kilo olan Nurullah Aslan, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Nurullah Aslan, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Nurullah Aslan, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.