Yılport Samsunspor'dan Gökhan Töre açıklaması geldi!

Yılport Samsunspor'dan Gökhan Töre açıklaması geldi!

18 Mayıs Çarşamba günü sabah saatlerinde gündeme düşen Yılport Samsunspor Gökhan Töre haberi sonrasında kulüp resmi açıklama yayınladı. Yılport Samsunspor'dan Gökhan Töre açıklaması geldi!

18 Mayıs Çarşamba günü sabah saatlerinde gündeme düşen Yılport Samsunspor Gökhan Töre haberi sonrasında kulüp resmi açıklama yayınladı. Kırmızı beyazlılar hedefe ulaşamadıkları sezonun ardından yeni sezon yapılanmasına hızlı bir giriş yaparken gündeme Gökhan Töre geldi. Beşiktaş'ta oynayan ve uzun süredir forma şansı bulamayan Gökhan Töre ile prensip anlaşmasına varıldığı sabah saatlerinde kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Son yıllarda çok fazla forma şansı olamayan Gökhan Töre'nin Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor ile anlaştığı iddia edilmişti. Yılport Samsunspor kulübünden gelen resmi açıklama sonrasında ise Gökhan Töre ile ilgili son gelişmeler camia ile paylaştı. İşte detaylar ve Yılport Samsunspor ile ilgili son dakika gelişmeleri Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

SAMSUNSPOR'DAN GÖKHAN TÖRE AÇIKLAMASI!

Beşiktaş’ın yetenekli kanat oyuncusu Gökhan Töre ile Samsunspor’un herhangi bir transfer temasının olmadığını belirten Futbol Direktörü Kaplan;

”Gökhan Töre transfer gündemimizde yer almıyor. Samsunspor’un Gökhan töre ile prensipte anlaşma sağladığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor.

Yerli ve yabancı transferler konusunda görüşmelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. anlaşma sağladığımız isimleri önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız.” şeklinde konuştu.

GÖKHAN TÖRE KARİYERİ

Gökhan Töre 20 Ocak 1992 tarihinde Almanya'nın Köln şehrinde doğdu. Kanat mevkisinde forma giyen Almanya'da yetişmiş Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giymektedir.

2011-2012Hamburg22(0)
2012-2013Rubin5(0)
2013-2019Beşiktaş85(12)
2016-2017→West Ham United (kiralık)5(0)
2019-2020Yeni Malatyaspor23(1)
2020-Beşiktaş32(3)