Yılport Samsunspor'dan Alpaslan Öztürk girişimi!

Yılport Samsunspor'dan Alpaslan Öztürk girişimi!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da bugün gündeme Bayram Bektaş'ın açıklamaları düştü. Yılport Samsunspor'dan Alpaslan Öztürk girişimi geldi..

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da bugün gündeme Bayram Bektaş'ın açıklamaları düştü. Cumhuriyet'in 100.yılı olacağı gelecek sene için çalışmalarını hızlandıran Yılport Samsunspor'da transferde emin adımlarla ilerliyor. Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Yılport Samsunspor bu süreçte ise birçok oyuncu ile şimdiden anlaşma sağlamış durumda.

Uzun süredir muallakta kalan teknik direktör problemini bu hafta çözen Yılport Samsunspor deneyimli teknik adam Bayram Bektaş ile sözleşme imzalamıştı. Teknik direktör transferi konusunda Süper Lig deneyimi olan başarılı bir hoca ile anlaşma sağlayan Yılport Samsunspor'un gelecek sezon ki tek hedefi ise Süper Lig'e yükselmek. Bu noktada ise nokta atışı transferler ile gelecek sezona hazırlanan Yılport Samsunspor'da teknik direktör Bayram Bektaş'ın katıldığı bir spor programında gündeme dair yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

BAYRAM BEKTAŞ'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI GELDİ

Haber1965'in haberine göre; Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör Bayram Bektaş bugün Motto Futbol programının canlı yayında Galatasaray’lı futbolcuya transfer teklifinde bulunacağını açıkladı.

Süper Lig devi Galatasaray’ın başarılı orta saha oyuncusu Alpaslan Öztürk Motto Futbolun canlı yayınına katılan Samsunspor’un hocası Bayram Bektaş’a “Canım hocam, can-ı gönülden başarılar diliyorum.” diyerek başarı dileklerinde bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise: “Alpaslan, teklif yapmamı bekliyor herhalde. Teklif yapacağım ona yayından sonra.” şeklinde konuşarak Alpaslan Öztürk’e yanıt verdi.

ALPASLAN ÖZTÜRK KİMDİR, KARİYERİ

Alpaslan Öztürk Belçika'nın Anvers şehrinde doğmuştur. Aslen ise Ardahan'ın Posof ilçesindendir.

Alpaslan Öztürk kaç yaşında?

Alpaslan Öztürk 1993 doğumludur. 27 yaşındadır.

Alpaslan Öztürk hangi takımlarda oynadı?

Alpaslan Öztürk kariyerinde pek çok kulüp yer almaktadır. İşte Alpaslan Öztürk'ün kariyeri;

- Birmingham City (2011)

- Beerschot (2011 - 2013)

- Standard Liege (2013 - 2016)

- Kasımpaşa (2014 - 2015) * kiralık

- Eskişehirspor (2015 - 2016) *kiralık

- Elazığspor (2017 - 2018)

- Göztepe (2018 - 2020)

- Galatasaray (2020 - devam)